1 troy ounce zilveren munt American Eagle Chameleon 2020

1 troy ounce zilveren munt American Eagle Chameleon 2020 - voorkant 1 troy ounce zilveren munt American Eagle Chameleon 2020 - achterkant 1 troy ounce zilveren munt American Eagle Chameleon 2020 - informatie 1 troy ounce zilveren munt American Eagle Chameleon 2020 - verpakking 1 oz zilveren munt American Eagle Chameleon 2020 - verpakking
1 troy ounce zilveren munt American Eagle Chameleon 2020 - voorkant
  • Prijs: € 89,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Kameleon munt heeft zijn naam te danken aan het van kleur veranderende, net zoals kameleons dat doen. Deze kleurverandering geeft de munt een prachtige en unieke uitstraling. De Kameleon munt bestaat uit een verfijnde combinatie van ruthenium, goud en een nieuwe speciale coating. Daarnaast heeft de Kameleon munt een diameter van 40,6 mm en een zeer beperkte oplage van slechts 500 stuks. Lees verder

1 troy ounce zilveren munt American Eagle Chameleon 2020

De Chameleon munt heeft zijn naam te danken aan het van kleur veranderende, net zoals kameleons dat doen. Deze kleurverandering geeft de munt een prachtige en unieke uitstraling. De Kameleon munt bestaat uit een verfijnde combinatie van ruthenium, goud en een nieuwe speciale coating. Daarnaast heeft de Chameleon munt een diameter van 40,6 mm en een zeer beperkte oplage van slechts 500 stuks.

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van slechts 500 stuks
  • 1 Troy ounce (31,103 gram) zilver
  • Van kleur veranderend

Design van de Chameleon munt

De voorzijde van de Chameleon munt toont het bekende veiligheidsbeeld, of Walking Liberty. Er is echter iets bijzonders aan het vrijheidsbeeld aangezien deze van kleur veranderd wanneer er vanaf een andere hoek naar gekeken wordt. Een afbeelding van een arend, naar design van John Mercanti, wordt in combinatie met de nominale waarde van 1 dollar op de achterzijde van Chameleon munt afgebeeld.

Kameleon

Kameleons zijn reptielsoort en er zijn zelfs meer dan 180 soorten kameleons. Een erg groot deel, namelijk een derde hiervan, is te vinden op Madagaskar. Kameleons staan bekend om hun verandering van kleur. Dit doen ze om zich te camoufleren en zo uit de klauwen van hun predatoren te blijven.  

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt American Eagle Chameleon 2020 - voorkant
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Alternatieven

1 troy ounce zilveren munten set Chameleon

1 troy ounce zilveren munten set Chameleon

Prijs: € 169,00 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review