1 troy ounce zilveren Australian Emu munt gekleurd 2023

1 troy ounce zilveren Australian Emu munt gekleurd 2023

Deze 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren Australian Emu munt uit 2023 bevat 99,99% puur zilver en heeft een gekleurd emoe-ontwerp. De munt wordt geleverd in een presentatiedoos samen met een certificaat van echtheid en de wereldwijde oplage is beperkt tot 2.500 stuks.

€ 60,50
1 troy ounce zilveren Australian Emu munt gekleurd 2023

1 troy ounce zilveren Australian Emu munt gekleurd 2023

per stuk
24 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-
1 troy ounce zilveren Australian Emu munt gekleurd 2023 design

1 troy ounce zilveren Australian Emu munt gekleurd 2023

 

Deze 1 troy ounce zilveren Australian Emu munt gekleurd uit 2023 bevat 31,103 gram 99,99% puur zilver en heeft een gekleurd emoe-ontwerp. Het is de zesde editie van de zilveren munt uit de Australian Emu-serie die is geproduceerd door de Perth Mint. 

Op de voorzijde ziet u grootste vogel van Australië, de emoe. De Australische emoe kan niet vliegen, maar kan met zijn krachtige poten zichzelf voortbewegen over droge vlakten met snelheden tot 50 kilometer per uur.  De primitieve veren van emoes, die op grof haar lijken, helpen hen de extreme temperatuurschommelingen te overleven die in de Australische outback kunnen worden ervaren. 

Deze 1 troy ounce zilveren Australian Emu munt die deels gekleurd is heeft een diameter van 40,6 mm en een nominale waarde van 1 dollar die wordt ondersteund door de Australische overheid. Op de voorzijde ziet u ontwerp van de emoe, de achterzijde toont het Queen Elizabeth II Memorial design. De munt wordt geleverd in een presentatiedoos samen met een certificaat van echtheid en de wereldwijde oplage is beperkt tot 2.500 stuks.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Uit de Australian Emu serie
  • Komt in presentatiedoos met certificaat van echtheid
  • Wereldwijde oplage van 2.500 stuks

Ontwerp van de gekleurde Emu munt

Ontwerp van de gekleurde Emu munt

Voorzijde

De voorzijde toont een gekleurd design met daarop een volwassen emoe afgebeeld die waakt over haar drie jonge baby's in een Australisch landschap. Rondom staan de inscripties 2023 1OZ 9999 SILVER - het jaar van uitgifte, het gewicht, de zuiverheid en het metaalsoort, - het muntteken van de Perth Mint en AUSTRALIAN EMU - de naam van de munt.

Ontwerp van de gekleurde Emu munt

Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II, ontworpen door Jody Clark. Ook ziet u op de achterzijde de inscripties JC - de initialen van Jody Clark, 1 DOLLAR - de nominale waarde van de munt in het land van herkomst, ELIZABETH II 1952 - 2022, de naam van de koningin samen met de jaren van haar regime en AUSTRALIA - het land van uitgifte.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2023
Land van uitgifte
Australië
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.