Altijd 100% verzekerd transport

X
1 Troy ounce gouden munt Britannia 2020

1 Troy ounce gouden munt Britannia 2020

1 Troy ounce gouden Britannia munt van 2020. Deze munten bevatten 31,103 gram puur goud en worden geleverd in een beschermende capsule.

€ 2.389,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 2.389,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

1 Troy ounce gouden munt Britannia 2020

De 1 troy ounce gouden Britannia munten worden uitgegeven door de Royal Mint uit Engeland.

Nieuw aan deze munt is de toevoeging van hele scherpe, dunne lijnen achter Britannia. Naast een toevoeging op het toch al prachtige design doet deze aanpassing ook dienst als veiligheidskenmerk.

Design gouden Britannia munt

Op de voorzijde van deze gouden munt is het internationaal bekende figuur van Britannia afgebeeld, terwijl ze in een sterke positie staat. Haar afbeeld staat symbool voor de kracht en kennis in het slaan van munten door Groot-Britannië. Dit wordt al sinds de Romeise tijd door Groot-Britannië gedaan. Op de achterzijde is het portret van Queen Elizabeth II afgebeeld, samen met de face value van deze munt: 100 Pounds.

Deze munten worden geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd in de originele verpakking. Per 10 stuks worden de gouden Britannia munten geleverd in een tube. Bij andere aantallen worden deze munten verpakt in een plastic munthoesje.

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren de munten van jaargang 2020. Goud is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur goud betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de gouden munt.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.