1 kilogram zilveren lunar munt 2018 - jaar van de hond

1 kilogram zilveren lunar munt 2018 - jaar van de hond

Nieuwste editie van de zilveren Lunar munten - de 2018 zilveren Lunar, het jaar van de hond. Deze munten bevatten 1 kilogram puur zilver en zijn geslagen door de Perth Mint uit Australie.
€ 1.103,00
1 kilogram zilveren lunar munt 2018 - jaar van de hond

1 kilogram zilveren lunar munt 2018 - jaar van de hond

per stuk
9 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
1 kilogram zilveren lunar munt 2018 - jaar van de hond

1 kilogram zilveren Lunar munt 2018: Het jaar van de hond

Deze nieuwe munt van de Perth Mint is geslagen in 1 kilogram puur zilver (99,99% gehalte). Het jaar 2018 staat in het teken van de hond volgens de Chinese jaartelling waar de Lunar serie op gebaseerd is. Zodoende is er op de voorzijde van deze zilveren munt een afbeelding van een zittende hond (Duitse herder) weergegeven met op de voorgrond een puppy. Tevens is het Chinese teken voor "hond" weergegeven. De munt is mat afgewerkt. Op de achterzijde van de zilveren Lunar munt staat Queen Elizabeth II weergegeven en hier staat ook de nominale waarde van de munt vermeld, het jaartal, gewicht en gehalte.

Doordat het design van Lunar munten ieder jaar verandert, is deze serie geliefd onder beleggers én verzamelaars van zilveren munten. Daarbij is het kilogram formaat een relatief goedkope manier om in fysiek zilver te investeren.

Voor zilveren Lunar munten geven wij een terugkoopgarantie, wat betekent dat u deze zilveren munten altijd weer aan ons terug kan verkopen voor een marktconforme prijs. Wij bieden 107% van de zilverprijs op het moment dat u wilt verkopen. Voor meer informatie over onze biedprijzen en het verkopen van zilveren munten kunt u terecht op onze andere website; Inkoop Edelmetaal.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 kilo puur zilver (99,99%)
  • 3
  • 2

Ontwerp Lunar kilo munt 2018

Ontwerp Lunar kilo munt 2018

Op de voorzijde is een afbeelding van een zittende hond (Duitse herder) weergegeven met op de voorgrond een puppy. Tevens is het Chinese teken voor "hond" weergegeven.

Ontwerp Lunar kilo munt 2018

Op de achterzijde van de zilveren Lunar munt staat Queen Elizabeth II weergegeven en hier staat ook de nominale waarde van de munt vermeld, het jaartal, gewicht en gehalte.

Verpakking

Verpakking

Deze zilveren Lunar kilo munten zijn nieuw geslagen van de Perth Mint en worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking. Dit zijn luchtdichte capsules die ervoor zorgen dat de munten beschermt zijn van invloeden van buitenaf en in goede conditie blijven.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 kilo
Jaar van uitgifte
2018
Land van uitgifte
Australië
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.