• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 kilogram zilveren lunar munt 2018 - jaar van de hond

1.093,00 Per stuk 1,09 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
7 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

Nieuwste editie van de zilveren Lunar munten - de 2018 zilveren Lunar, het jaar van de hond. Deze munten bevatten 1 kilogram... Nieuwste editie van de zilveren Lunar munten - de 2018 zilveren Lunar, het jaar van de hond. Deze munten bevatten 1 kilogram puur zilver en zijn geslagen door de Perth Mint uit Australie.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 1.093,00
Prijs per gram
€ 1,09
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 kilo
Gehalte
99,99%
Jaar van uitgave
2018
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 kilogram zilveren Lunar munt 2018: Het jaar van de hond

Deze munt van de Perth Mint is geslagen in 1 kilogram puur zilver (99,99% gehalte). Het jaar 2018 staat in het teken van de hond volgens de Chinese jaartelling waar de Lunar serie op gebaseerd is. Zodoende is er op de voorzijde van deze zilveren munt een afbeelding van een zittende hond (Duitse herder) weergegeven met op de voorgrond een puppy. Tevens is het Chinese teken voor "hond" weergegeven. De munt is mat afgewerkt. Op de achterzijde van de zilveren Lunar munt staat Queen Elizabeth II weergegeven en hier staat ook de nominale waarde van de munt vermeld, het jaartal, gewicht en gehalte.

Ontwerp Lunar kilo munt 2018


Voorzijde

Op de voorzijde is een afbeelding van een zittende hond (Duitse herder) weergegeven met op de voorgrond een puppy. Tevens is het Chinese teken voor "hond" weergegeven.


Achterzijde

Op de achterzijde van de zilveren Lunar munt staat Queen Elizabeth II weergegeven en hier staat ook de nominale waarde van de munt vermeld, het jaartal, gewicht en gehalte.

Doordat het design van Lunar munten ieder jaar verandert, is deze serie geliefd onder beleggers én verzamelaars van zilveren munten. Daarbij is het kilogram formaat een relatief goedkope manier om in fysiek zilver te investeren.
 
Voor zilveren Lunar munten geven wij een terugkoopgarantie, wat betekent dat u deze zilveren munten altijd weer aan ons terug kan verkopen voor een marktconforme prijs. Wij bieden 107% van de zilverprijs op het moment dat u wilt verkopen. Voor meer informatie over onze biedprijzen en het verkopen van zilveren munten kunt u terecht op onze andere website; Inkoop Edelmetaal.


Uitgelicht

  • 1 kilo puur zilver (99,99%)
  • Onderdeel van de bekende Lunar serie
  • Populair bij beleggers en verzamelaars


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.