Taal
1 kilo zilveren muntbaar silvernote 2022

1 kilo zilveren muntbaar silvernote 2022

De Silvernote muntbaar is geslagen in 1 kilogram puur zilver (99,9%) en wordt uitgegeven door de Pressburg Mint uit Slowakije. Het unieke ontwerp van de Silvernote is gebaseerd op een modern bankbiljet met een abstracte achtergrond, een nominale waarde en vermelding van het land van uitgifte.

€ 960,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 960,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
1 Kilo Silvernote voor en achter zijde

1 kilo zilveren muntbaar silvernote 2022 

 

De 1 kilogram zilveren muntbaren van de Silvernote serie 2022 zijn uitgegeven in een gelimiteerde oplage van slechts 5.000 stuks wereldwijd. Bij iedere zilveren muntbaar is een uniek serienummer opgenomen, wat staat vermeld op de voorzijde van de muntbaar.

Deze muntbaar weegt 1 kilogram en is geslagen in 99.99% puur zilver. De nominale waarde is $50 (Niue Dollars) en doordat dit object de status heeft van een wettig betaalmiddel is het mogelijk om zilver te kopen onder de margeregeling. Dit voorkomt dat er 21% btw berekend moet worden en bij de margeregeling betaalt u alleen btw over de winstmarge van de handelaar, op die manier is het aanzienlijk goedkoper mogelijk om zilver te kopen.

Van de serie Silvernote zijn slechts 5.000 stuks geslagen en in 2023 wordt de muntbaar opgevolgd door een nieuwe uitgave met een nieuw design. Naast het gewicht van 1 kilogram is de Silvernote ook uitgegeven in 10 troy ounces.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 kilo zilveren muntbaar 99,99% puur zilver
  • Uniek ontwerp
  • Zilverbaar zonder 21% btw

Ontwerp en verpakking Silvernote 1 kilo

Ontwerp en verpakking Silvernote 1 kilo

Ontwerp voorzijde

Op de voorzijde van de 2022 1 Kilo Niue Silver Note Rectangular Silver Coin staat de iconische beeltenis van koningin Elizabeth II, gemaakt in 1998 door Ian Rank-Broadley. Dit veelgebruikte ontwerp toont de koningin in profiel met de Girls of Great Britain and Ireland Tiara. Achter Hare Majesteit zijn er verschillende artistiek ogende vormen in de munt gegraveerd, waaronder een driehoek in de rechter benedenhoek. Er is ook een reeks wervelende lijnen die zich uitstrekken over de randen. Langs de randen vindt u de munttekens en de woorden In Argentum Veritas. Aan de bovenkant van de zilverbaar staan de teksten 1KG FINE SILVER 9999 met daarnaast de nominale waarde 50 DOLLARS.

Ontwerp en verpakking Silvernote 1 kilo

Verpakking

De zilveren muntbaar wordt geleverd in een nauw sluitende zwarte kartonnen verpakking. Met zilverfolie is hier op een fraaie wijze meer informatie over het product weergegeven, waarbij linksboven het gewicht 1KG is weergegeven, rechtsboven de nominale waarde 50 DOLLARS en onderaan centraal de tekst 9999 SILVER COINBAR. In het midden van de verpakking is het logo van de Pressburg Mint weergegeven en de abstracte achtergrond is een verwijzing naar het ontwerp van de 1 kilo muntbaar Silvernote.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1 kilo
Jaar van uitgifte
2022
Land van uitgifte
Slowakije

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.