1 Kilo zilverbaar Umicore

1 Kilo zilverbaar Umicore

Deze zilverbaar bevat 1 kilogram puur zilver. Alle baren worden geslagen door Umicore. Aangezien zilverbaren met 21% btw belast worden, adviseren wij particulieren om zilveren munten te kopen. Als zakelijke klant bent u wel beter uit met kilo baren, aangezien de btw dan vaak aftrekbaar is.

€ 886,93
1 Kilo zilverbaar Umicore

1 Kilo zilverbaar Umicore

per stuk
89 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 - 4 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-9 € 886,93
10-24 € 883,30
25-49 € 879,67
50+ € 876,04
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-
1 Kilo zilverbaar Umicore

Umicore zilverbaar van 1 kilo puur zilver

 

Een LBMA gecertificeerde zilverbaar van Umicore is een hoogwaardig product, dat is vervaardigd uit 99,9% puur zilver. De 1 kilo zilverbaren van Umicore hebben de 'Good Delivery’ status. Hierdoor zijn deze zilverbaren wereldwijd goed verhandelbaar.

In Nederland zijn zilverbaren belast met 21% btw, omdat zilver wordt gezien als grondstof. Daarom raden wij particulieren aan om zilveren munten te kopen, waarop alleen btw wordt geheven over de marge (margeregeling). Zakelijke klanten raden we aan om zilverbaren te kopen, omdat het btw bedrag meestal teruggevorderd kan worden. 

De zilverbaar is voorzien van een stempel met het Umicore logo, het gewicht van de baar en het zuiverheidsgehalte van 99,9%. Dit maakt de zilverbaar gemakkelijk te identificeren en waardevol voor verzamelaars en investeerders. Umicore is een gerenommeerde producent van edelmetalen en is gevestigd in België. Hun zilverbaren worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn gegarandeerd vrij van onzuiverheden.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 kilo zilver geslagen in 99,9% puur zilver
  • Wereldwijd bekende producent Umicore
  • Extra interessant als zakelijke investering

Naast de 1 kilo zilverbaar, verkopen wij zilverbaren in diverse formaten, van 500 gram oplopend tot 15 kilogram. Een totaaloverzicht van onze zilverbaren kunt u vinden in de categorie zilverbaren.

Umicore, een betrouwbare leverancier

De zilveren kilo baren die wij verhandelen zijn vaak afkomstig van Umicore. Het Belgische bedrijf Umicore is gespecialiseerd in verschillende (waardevolle) materialen, waaronder goud en platina. Daarnaast is Umicore actief met talloze materialen zoals technische verbindingen van kobalt, en zelfs materialen die gebruikt worden voor het opwekken van zonne energie. Umicore heeft vestigingen in Nederland (voorheen Schone Edelmetaal), België en Duitsland en is ook buiten Europa actief in de winning, verwerking en het smelten van metalen.

Wij garanderen dat alle baren door ons zijn getest op gewicht en gehalte en tenminste 1 kilo puur zilver bevatten. Voor de zilverbaar van 1 kilo bieden we een terugkoopgarantie van 98% van de zilverprijs.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 kilo
Land van uitgifte
België
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.