Taal
1 Kilo zilverbaar Umicore

1 Kilo zilverbaar Umicore

Deze kilo zilver baar bevat 1 kilogram puur zilver. Alle baren worden geslagen door Umicore. Aangezien zilver baren met 21% BTW belast worden, adviseren wij particulieren om zilveren munten te kopen. Als zakelijke klant bent u wel beter uit met kilo baren, aangezien de BTW dan vaak aftrekbaar is.

€ 943,80
1 Kilo zilverbaar Umicore

1 Kilo zilverbaar Umicore

per stuk
33 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-9 € 943,80
10-24 € 940,17
25-49 € 936,54
50+ € 932,91
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
1 Kilo zilverbaar Umicore

1 kilo zilverbaar van Umicore


De kilo zilverbaren die wij verhandelen zijn afkomstig van de Belgische leverancier Umicore, erkend door de LBMA (London Bullion Market Association). Deze zilverbaar bevat tenminste .999 zilver en weegt 1 kilogram. Elke zilverbaar is voorzien van stempels van de producent en tevens staat aangegeven dat deze baren tenminste 99,9% puur zilver bevatten.

Zilverbaar 1 kilo en btw

Kilo baren zilver zijn belast met 21% btw. De vermelde prijzen zijn inclusief btw. Wilt u als particulier zilver kopen, dan zijn zilveren munten vaak een beter alternatief. Zilveren munten zijn namelijk goedkoper in de aanschaf en daarnaast ligt de restwaarde hoger. Zilver baren zijn vooral geschikt voor zakelijke klanten. Indien u zilver koopt namens een bedrijf kunt u namelijk de btw terugvorderen.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 kilo zilver geslagen in 99,9% puur zilver
  • Wereldwijd bekende Umicore
  • Extra interessant als zakelijke investering

Naast de 1 kilo zilverbaar, verkopen wij zilverbaren in diverse formaten, van 500 gram oplopend tot 15 kilogram. Een totaaloverzicht van onze zilverbaren kunt u vinden in de categorie zilverbaren.

Umicore, een betrouwbare leverancier

De zilveren kilo baren die wij verhandelen zijn vaak afkomstig van Umicore. Het Belgische bedrijf Umicore is gespecialiseerd in verschillende (waardevolle) materialen, waaronder goud en platina. Daarnaast is Umicore actief met talloze materialen zoals technische verbindingen van kobalt, en zelfs materialen die gebruikt worden voor het opwekken van zonne energie. Umicore heeft vestigingen in Nederland (voorheen Schone Edelmetaal), België en Duitsland en is ook buiten Europa actief in de winning, verwerking en het smelten van metalen.

Wij garanderen dat alle baren door ons zijn getest op gewicht en gehalte en tenminste 1 kilo puur zilver bevatten. Voor de zilverbaar van 1 kilo bieden we een terugkoopgarantie van 98% van de zilverprijs.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 kilo
Land van uitgifte
België
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.