Altijd 100% verzekerd transport

X
1/4 troy ounce gouden Maple Leaf munt

1/4 troy ounce gouden Maple Leaf munt

De 1/4 troy ounce Maple Leaf munt is een zeer gewilde gouden beleggingsmunt, die is geslagen in puur goud. Met een gewicht van 1/4 Troy ounce, wat gelijk is aan ongeveer 7,78 gram, hebben deze munten een kleinere omvang in vergelijking met de 1 ounce variant. Dit maakt ze een populaire keuze voor investeerders met kleinere budgetten.

€ 619,00
1/4 troy ounce gouden Maple Leaf munt

1/4 troy ounce gouden Maple Leaf munt

per stuk
2 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 619,00
5-9 € 618,00
10-24 € 617,00
25-49 € 616,00
50+ € 615,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
1/4 troy ounce gouden Maple Leaf munt

1/4 Troy ounce gouden Maple Leaf munten

 

De 1/4 troy ounce gouden Maple Leaf munten zijn een populaire keuze onder beleggers en verzamelaars van edelmetalen. Deze munten worden uitgegeven door de Royal Canadian Mint en zijn gemaakt van puur goud met een zuiverheid van 99,99%. Met een gewicht van 1/4 Troy ounce, wat gelijk is aan ongeveer 7,78 gram, hebben deze munten een kleinere omvang in vergelijking met de 1 ounce variant. Dit maakt ze handzamer en betaalbaarder voor mensen, die geïnteresseerd zijn in het investeren in goud, maar met kleinere budgetten.

De gouden Maple Leaf munten zijn vernoemd naar het nationale symbool van Canada, het esdoornblad. Op de voorzijde van de munt staat altijd een gedetailleerde afbeelding van een esdoornblad.

De 1/4 Troy ounce gouden Maple Leaf munten zijn wettig betaalmiddel in Canada, maar vanwege de hogere waarde van het goud worden ze meestal verhandeld op basis van hun intrinsieke waarde. Ze worden wereldwijd erkend en verhandeld en zijn een populaire keuze vanwege hun hoge zuiverheid en de uitstekende reputatie van de Royal Canadian Mint.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1/4 troy ounce (7,78 gram) puur goud (99,99%)
  • Zeer populaire beleggingsmunt
  • Uitgegeven door Royal Canadian Mint

De afbeeldingen zijn ter indicatie. Wij leveren munten uit diverse jaargangen. 

Ontwerp gouden Maple Leaf munt van 1/4 troy ounce

Ontwerp gouden Maple Leaf munt van 1/4 troy ounce

Voorzijde

De voorzijde toont met de gedetailleerde nerven een verfijnde afbeelding van een esdoornblad (Maple Leaf). Rondom de afbeelding zijn naast het gehalte 9999 en het materiaal FINE GOLD/OR PUR ook het gewicht 1/4 OZ af te lezen. 

Ontwerp gouden Maple Leaf munt van 1/4 troy ounce

Achterzijde

De achterzijde van de Maple Leaf munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Onder de beeltenis is de nominale waarde van 10 DOLLARS en het jaar van uitgifte te zien.

Maple Leaf munten als belegging

De Maple Leaf munt is een erg populaire keuze onder beleggers, die geïnteresseerd zijn in het kopen van goud. De Maple Leaf munt heeft een uitstekende kwaliteit en is geslagen in het hoogste gehalte goud, namelijk 24 karaat of puur goud. Aangezien de munt bekend staat als een esthetische munt van bijzondere kwaliteit, is deze wereldwijd goed verhandelbaar.

De nieuwere Maple Leaf munten hebben radiale lijnen. Dat zijn decoratieve lijnen, die vanuit het centrum van de munt naar de rand stralen. Deze lijnen zijn uitermate lastig exact te reproduceren en daarom zijn de munten heel moeilijk te vervalsen. De radiale lijnen kunnen namelijk variëren in dikte, afstand en patroon, afhankelijk van het ontwerp van de munt.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Circulated
Gewicht
1/4 troy ounce
Jaar van uitgifte
Diverse
Land van uitgifte
Canada

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.