Taal
1/4 troy ounce gouden Maple Leaf munt

1/4 troy ounce gouden Maple Leaf munt

De 1/4 troy ounce Maple Leaf munt is een prachtige gouden beleggingsmunt die is geslagen in puur goud. Alles aan de munt is hetzelfde als bij de bekende 1 troy ounce. Het gewicht is echter iets lager, maar daarbij ook toegankelijker. De diameter van de Maple Leaf munt is 20 mm. In Canada wordt de Maple Leaf munt als een wettig betaalmiddel beschouwd, wat als gevolgd heeft dat de munt een nominale waarde van $50 heeft.
€ 515,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 515,00 Vanaf € 511,00
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 515,00
5-9 € 514,00
10-24 € 513,00
25-49 € 512,00
50+ € 511,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
1/4 troy ounce gouden Maple Leaf munt

1/4 Troy ounce gouden Maple Leaf munten

De gouden Maple Leaf munten zijn bekendste gouden belegginsmunten. De munten zijn geslagen door de Royal Canadian Mint, het officiële munthuis van Canada. De gouden 1 troy ounce Maple Leaf munten worden al sinds 1979 geproduceerd door het munthuis en zijn wereldwijd erg bekend en tevens gewild. De 1/4 troy ounce Maple Leaf munt is een prachtige gouden beleggingsmunt die is geslagen in puur goud. Alles aan de munt is hetzelfde als bij de bekende 1 troy ounce. Het gewicht is echter iets lager, maar daarbij ook toegankelijker. De diameter van de Maple Leaf munt is 20 mm. In Canada wordt de Maple Leaf munt als een wettig betaalmiddel beschouwd, wat als gevolgd heeft dat de munt een nominale waarde van $50 heeft.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1/4 troy ounce (7,78 gram) puur goud (99,99%)
  • Wereldwijd bekende munt
  • Extra scherp geprijsd

Ontwerp gouden Maple Leaf munt

Ontwerp gouden Maple Leaf munt

De voorzijde toont een prachtige, maar ook eenvoudige, afbeelding van een esdoornblad (Maple Leaf). De nerven van het blad dienen als een prachtig detail en geeft de afbeelding een verfijnde uitstraling. Rondom de afbeelding zijn het land van uitgifte, gehalte en materiaal af te lezen. De kleine afbeelding van een esdoornblad dat ook op de voorzijde te zien is, vermeld het jaar waarin de munt geslagen is.

Ontwerp gouden Maple Leaf munt

De achterzijde van de Maple Leaf munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hieromheen is ook de nominale waarde en jaar van uitgifte te zien.

Maple Leaf munten

Maple Leaf munten

De Maple Leaf munt is een erg populaire keus onder de beleggers die geïnteresseerd zijn in het kopen van goud. De Maple Leaf munt heeft een uitstekende kwaliteit en is geslagen in het hoogste gehalte goud, puur goud. Aangezien de munt bekend staat als een prachtige munt van goede kwaliteit, is deze ook wereldwijd erg goed verhandelbaar. De nieuwe Maple Leaf munten zijn voorzien van een uniek kenmerk dat u ervan verzekerd dat het een échte Maple Leaf munt is. Dit kenmerk wordt door middel van een speciale lasertechnologie geplaatst.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Circulated
Gewicht
1/4 troy ounce
Jaar van uitgifte
Diverse
Land van uitgifte
Canada

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.