,50 aangezien de munt als wettig betaalmiddel dient in Australië. Zoals de naam al verkapt is de munt opgedragen aan de Tasmaanse Duivel. Dit is een buideldier soort die er schattig uitziet maar dit zeker niet is. Het dier heeft scherpe tanden en zijn erg sterk voor hun grootte. Ze jagen vooral op kleine kangoeroes, knaagdieren, maar ook andere soorten kleine dieren. Hoewel de Tasmaanse duivel gevaarlijk is heeft geeft deze de munt een prachtige uitstraling. De oplage van de munt is 5.000 stuks. De Tasmaanse Duivel munt ziet er schitterend uit en is een echte must-have vanwege het erg schattige design waar de Dreaming Down Under serie bekend om staat. </p> <h3>Uitgelicht</h3> <ul> <li>Oplage van 5.000 stuks </li> <li>½ troy ounce (15,57 gram) puur zilver (99,99%)</li> <li>Geslagen door de Perth Mint</li> </ul> <h3>Design van de Tasmaanse Duivel munt</h3> <p>De voorzijde van de Tasmaanse Duivel munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze is ontworpen door Jody Clark. De achterzijde van de Tasmaanse Duivel munt toont een erg schattige afbeelding van een slapende Tasmaanse duivel. Het diertje ligt vredig in een gevoerde mand met daaromheen kleurrijke bloemen. Langs de rand is het P-muntteken te zien dat op alle munten van de Perth Mint terug te vinden is. De afbeelding bevat precieze details die de munt tot leven doen komen. Dit creëert een prachtige uitstraling. </p> <h3>Verpakking</h3> <p>De munt wordt geleverd in een bijpassende verpakking. </p> <p> </p> <p>Bent u op zoek naar andere <a href="https://www.thesilvermountain.nl/nl/zilver-kopen/zilveren-munten">zilveren munten om te kopen</a>? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.</p>">

1/2 troy ounce zilveren munt Tasmaanse duivel - Dromen down under 2021 Proof

1/2 troy ounce zilveren munt Tasmaanse duivel Tasmaanse duivel 1/2 oz zilveren munt 2021 1/2 troy ounce zilveren munt Tasmaanse duivel 2021 - achterkant 1/2 oz zilveren munt Tasmaanse Duivel 2021 Proof 1/2 troy ounce zilveren munt Tasmaanse duivel - verpakking
1/2 troy ounce zilveren munt Tasmaanse duivel
  • Prijs: € 89,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De prachtige Tasmaanse Duivel munt maakt deel uit van de Dreaming Down Under serie van de Perth Mint. De munt is van Proof kwaliteit en geslagen in ½ troy ounce puur zilver (99,99%).

Lees verder

De prachtige Tasmaanse Duivel munt maakt deel uit van de Dreaming Down Under serie van de Perth Mint. De munt is van Proof kwaliteit en geslagen in ½ troy ounce puur zilver (99,99%). De diameter van de munt is 32,6 mm. De Tas Tasmaanse Duivel heeft een nominale waarde van $0,50 aangezien de munt als wettig betaalmiddel dient in Australië. Zoals de naam al verkapt is de munt opgedragen aan de Tasmaanse Duivel. Dit is een buideldier soort die er schattig uitziet maar dit zeker niet is. Het dier heeft scherpe tanden en zijn erg sterk voor hun grootte. Ze jagen vooral op kleine kangoeroes, knaagdieren, maar ook andere soorten kleine dieren. Hoewel de Tasmaanse duivel gevaarlijk is heeft geeft deze de munt een prachtige uitstraling. De oplage van de munt is 5.000 stuks. De Tasmaanse Duivel munt ziet er schitterend uit en is een echte must-have vanwege het erg schattige design waar de Dreaming Down Under serie bekend om staat. 

Uitgelicht

  • Oplage van 5.000 stuks 
  • ½ troy ounce (15,57 gram) puur zilver (99,99%)
  • Geslagen door de Perth Mint

Design van de Tasmaanse Duivel munt

De voorzijde van de Tasmaanse Duivel munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze is ontworpen door Jody Clark. De achterzijde van de Tasmaanse Duivel munt toont een erg schattige afbeelding van een slapende Tasmaanse duivel. Het diertje ligt vredig in een gevoerde mand met daaromheen kleurrijke bloemen. Langs de rand is het P-muntteken te zien dat op alle munten van de Perth Mint terug te vinden is. De afbeelding bevat precieze details die de munt tot leven doen komen. Dit creëert een prachtige uitstraling. 

Verpakking

De munt wordt geleverd in een bijpassende verpakking. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1/2 troy ounce zilveren munt Tasmaanse duivel
Producent Perth Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1/2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Maak de serie compleet

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review