Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
1/2 troy ounce zilveren munt Noah's Ark 2023

1/2 troy ounce zilveren munt Noah's Ark 2023

De 1/2 troy ounce zilveren munt Noah’s Ark 2023 is geslagen in 99,9% puur zilver en wordt uitgegeven in opdracht van de Armeense overheid.

€ 19,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 19,50
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

De munt is een prachtig voorbeeld van Armeense kunst en cultuur. De afbeelding van de Ark van Noach is een symbool van hoop en overleving. De munt is ook een waardevolle investering, vanwege het beperkte aantal exemplaren dat wordt geslagen. De 1/2 troy ounce zilveren munt Noah’s Ark 2023 heeft een gewicht van 15,55 gram en een diameter van 34 mm. De munt is voorzien van een proof afwerking, wat betekent dat de munt met de hand is bewerkt.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1/2 troy ounce beleggingsmunt
  • Geslagen in 99,9% puur zilver
  • Ontwerp gebaseerd op de Ark van Noah

Ontwerp Noah's Ark

Ontwerp Noah's Ark

De voorzijde van de munt toont het Armeense wapenschild. Het wapenschild bestaat uit een schild met een gekroonde leeuw in het midden. De leeuw staat symbool voor kracht en moed. Onder het schild staan de woorden "Հայաստանի Հանրապետություն" (Republiek Armenië) in het Armeens.

Ontwerp Noah's Ark

De achterzijde van de munt toont de Ark van Noach. De Ark van Noach is een boot die in de Bijbel wordt genoemd. De Ark werd gebouwd door Noach om zijn familie en dieren te redden van de zondvloed. Op de munt is de Ark van Noach afgebeeld met een duif die een olijftak in zijn snavel heeft. De duif en de olijftak staan symbool voor hoop en vrede.

Ark van Noah

Ark van Noah

Het ontwerp van de munt is inderdaad zeer mooi en representatief voor het verhaal uit de Bijbel. De ark is prachtig weergegeven, met alle details die we uit de bijbel kennen. De stralende zon en de duif met de olijftak zijn een mooie toevoeging en geven de munt een hoopvolle boodschap.

De 1/2 troy ounce zilveren munt Noah’s Ark 2023 is een prachtige en waardevolle munt die een belangrijk deel uitmaakt van de Armeense cultuur en geschiedenis. De munt is een symbool van hoop en redding, en is een herinnering aan het verhaal van Noach en de zondvloed.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1/2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2023
Land van uitgifte
Armenië

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.