• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Goudbaar van 2,5 gram kopen

Deze goudbaren hebben een uniek gewicht van 2,5 gram puur goud. Slecht enkele gecertificeerde producenten maken deze goudbaar van 2,5 gram, namelijk Umicore en Pamp Suisse. Beide producenten zijn wereldwijd goed bekend en leveren deze goudbaren van 99,99% puur goud inclusief certificaat van echtheid.

0 Producten

Goudbaar 2,5 gram

De goudbaar 2,5 gram heeft een uniek gewicht, dat niet door alle producenten wordt gemaakt. De goudbaar is gemaakt van 99,99% puur goud. De 2,5 gram goudbaar wordt door slechts twee producenten geproduceerd. Umicore uit België en Pamp Suisse uit Zwitserland. Het gewicht van 2,5 gram zorgt ervoor dat het investeren in fysiek goud nog beter aansluit bij uw budget. Beide producenten zijn wereldwijd goed bekend en leveren de goudbaren in een mooie verpakking, wat ook dienst doet als het certificaat van echtheid.
 
Het is altijd raadzaam om goudbaren te kopen van erkende fabrikanten. Goud dat niet is geslagen of van onbekende fabrikanten afkomstig is, heeft meestal een veel lagere marktwaarde. Goudbaren die wel afkomstig zijn van erkende fabrikanten zijn wereldwijd zonder analyse verhandelbaar en daarvan staan wij garant voor het juiste gewicht en gehalte goud.
 
De 2,5 gram goudbaren hebben twee voordelen ten opzichte van grotere goudbaren:

  • Geschikt voor kleine budgetten;
  • Makkelijk verhandelbaar.
 
De afmeting van een 2,5 gram goudbaar is 24 x 14 x 0,5 millimeter. Dit kan per producent een paar millimeter verschillen, maar het gewicht van 2,5 gram puur goud is altijd hetzelfde.

Minder informatie

Kosten van een 2,5 gram goudbaar

De prijs van de goudbaar 2,5 gram wordt bepaald door de actuele goudprijs.
 
De productiekosten voor 2,5 gram goudbaren ligt altijd hoger dan die van 20 gram. Hierdoor betaalt u in verhouding per gram goud meer voor een 2,5 gram, dan voor een 20 gram goudbaar.
 
Bij goudbaren is de regel: Hoe groter het gewicht, hoe lager de productiekosten zijn. Waardoor het verschil tussen de aankoopprijs en actuele goudprijs, ook wel de premie genoemd, het laagst is.

Umicore goudbaar van 2,5 gram
Meer informatie

Terugkoopgarantie goudbaar 2,5 gram

Als u uw goudbaar 2,5 gram wenst te verkopen, dan is dat altijd mogelijk. Via onze partner Inkoop Edelmetaal geven wij de garantie het goud terug te kopen tegen 98% van de dan geldende goudprijs.

Minder informatie