• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

5 troy ounce zilveren munt Goden van Olympus Artemis 2023 antieke afwerking

699,00 Per stuk 4,50 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
3 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De 5 troy ounce zilveren Artemis munt komt uit de Gods of Olympus serie. De munt heeft een antieke afwerking en bevat 5 tr... De 5 troy ounce zilveren Artemis munt komt uit de Gods of Olympus serie. De munt heeft een antieke afwerking en bevat 5 troy ounce aan 99,99% puur zilver. De wereldwijde oplage is beperkt tot slechts 50 stuks en de munt wordt geleverd met het certificaat van echtheid
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
5 troy ounce
Jaar van uitgave
2023

Informatie

5 troy ounce zilveren Artemis munt met antieke afwerking

The Perth Mint bracht in 2014 haar allereerste munten uit met een antieke afwerking in de Gods of Olympus-serie. In 2020 keerden de iconische Goden van Olympus terug, en dit keer naast de antieke afwerking is er ook een geheel nieuwe beleggingsserie.
 
Artemis is de godin van de jacht, wildernis, wilde dieren, natuur, vegetatie, bevalling, zorg voor kinderen en de kuisheid. Artemis is de dochter van Zeus en Leto, en de tweelingzus van Apollo. Deze 5 troy ounce zilveren Artemis munt met antieke afwerking is de achtste uitgave in de serie.

5 troy ounce zilveren Artemis munt


Voorzijde

Op de voorzijde ziet u Artemis vergezeld met een hert en in haar hand een pijl en boog. Rondom ziet u de inscripties P – het teken van het munthuis en ARTEMIS – de naam van de munt.


Achterzijde

De achterzijde toont het portret van koningin Elizabeth II. Rondom ziet u de inscripties QUEEN ELIZABETH II – de naam van de koningin, 5 DOLLARS – de nominale waarde, TUVALU – het land van herkomst, 2023 – het jaar van uitgifte, 5oz 9999 Ag – het gewicht en de zuiverheid, IRB – de initialen van de muntontwerper en 1952 – 2022 – de jaren van Elizabeth II haar regime.

De zilveren munt bevat 155,51 gram aan 99,99% puur zilver. In het land van herkomst, Tuvalu, heeft de munt een nominale waarde van 5 dollar. De zilveren munt heeft een diameter van 55,9 millimeter en wordt geleverd met het certificaat van echtheid. De oplage is beperkt tot 50 stuks wereldwijd.


Uitgelicht

  • Uit de Gods of Olympus serie
  • Gelimiteerde oplage van 50 stuks
  • Met antieke afwerking