• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

5 troy ounce zilveren munt Ei van de draak 2024

399,00 Per stuk 2,57 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

Deze prachtige 5 troy ounce zilveren verzamelmunt heeft een bijzondere ovale vorm en is geslagen in 99,9% puur zilver.

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
5 troy ounce

Informatie

Ei van de draak 2024

De 5 troy ounce zilveren munt Ei van de draak 2024 is een grote zilveren verzamelmunt van 155,5 gram, geslagen in 99,9% puur zilver. Het gehele ontwerp van de munt is gebaseerd op een drakenei, dit komt terug in zowel de ovale vorm van de munt als de babydraak zichtbaar op de voorkant van het ontwerp.
 
De munt wordt geleverd in een bijpassende verpakking inclusief certificaat van echtheid. De lage oplage van slechts 488 stuks, maakt dit een echt uniek verzamelobject.

Ontwerp Ei van de draak 2024


Voorzijde

Op de voorkant van de munt is een schattige babydraak te zien. De draak vol met prachtige details komt uit het ei gekropen. De kop van de draak trekt gelijk de aandacht naar zich toe. De ogen van de draak lijken bijna tot leven te komen. Ook het ei zelf wordt door het ontwerp met schubben op een bijzondere manier weergegeven.


Achterzijde

Ook op de achterkant van de munt wordt een draak afgebeeld. Deze volwassen draak wordt net zoals de babydraak in vele details afgebeeld. Op deze zijde van de munt zijn ook een aantal opschriften te vinden, zoals het wapen van het land van herkomst “REPLUBLIQUE DE DJIBOUTI”, de nominale waarde “250 FRANCS” en de tekst “Year of the Dragon”.


Uitgelicht

  • Prachtige zilveren verzamelmunt van 5 troy ounce
  • Ontwerp met een antieke afwerking
  • Geslagen in 99,9% puur zilver
  • Geleverd met certificaat van echtheid