• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

3 troy ounce zilveren munt Zhang Fei antieke afwerking 2021

517,50 Per stuk 5,55 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
3 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 3 troy ounce zilveren munt Zhang Fei 2021 is geslagen in 99,9% puur zilver. Deze grotere zilveren verzamelmunt wordt ge... De 3 troy ounce zilveren munt Zhang Fei 2021 is geslagen in 99,9% puur zilver. Deze grotere zilveren verzamelmunt wordt geleverd in een bijpassende verpakking met een certificaat van echtheid.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
3 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

3 troy ounce zilveren Zhang Fei munt

De zilveren verzamelmunt Zhang Fei 2021 is een prachtige zilveren verzamelmunt met een antieke afwerking. Het prachtige en zeer gedetailleerde design op zowel de voorzijde als achterzijde van de munt in combinatie met de gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks wereldwijd, maakt deze munt een must-have voor elke verzamelaar.
 
Deze verzamelmunt is de eerste munt uit de Vijf Tijger generaals serie gebaseerd op oude Chinese krijgers. Zhang Fei wordt gezien als één van deze bekende generaals uit het oude China.

De voorzijde van de munt toont een zeer gedetailleerde en prachtige beeltenis van Zhang Fei zittend op een paard. De achtergrond toont daarnaast ook een zeer divers ontwerp met Chinese kenmerken, maar doordat dit wat lichter wordt weergegeven, springt Zhang Fei bij wijzen van spreken uit de munt.

Ook de achterzijde van de munt is rijk aan details. Naast een beeltenis van Koningin Elizabeth II bevat de achterkant van munt vele ringen in diverse terugkerende designs. Ook is de nominale waarde, het gewicht en het zilvergehalte benoemd op deze zijde van de munt. Het meest opvallende detail is de drakenkop met daarin twee gekleurde speren aan de bovenzijde van de munt.


Uitgelicht

  • 3 troy ounce zilveren Zhang Fei munt in 99,9% puur zilver
  • Geleverd in speciale verpakking met echtheidscertificaat
  • Gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd