• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

3 troy ounce zilveren munt gebroken lichaam proof 2022

329,00 Per stuk 3,53 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Deze 3 troy ounce zilveren munt is de tweede editie van de serie 'Silver Burst' en omarmt het idee van schoonheid in verni... Deze 3 troy ounce zilveren munt is de tweede editie van de serie 'Silver Burst' en omarmt het idee van schoonheid in vernietiging. De munt is voorzien van smartminting-technologie met proofkwaliteit en ultra hoog reliëf. De munt wordt geleverd in een elegante behuizing samen met het certificaat van echtheid. De oplage van de munt is gelimiteerd tot 999 stuks wereldwijd! 
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
3 troy ounce
Brutogewicht
93,39 gram
Jaar van uitgave
2022

Informatie

3 troy ounce zilveren Silver Burst munt 2022 proof

Deze 3 troy ounce zilveren munt is de tweede editie van de serie 'Silver Burst' en omarmt het idee van schoonheid in vernietiging. De munt is voorzien van smartminting-technologie met proofkwaliteit en ultra hoog reliëf. De munt wordt geleverd in een elegante behuizing samen met het certificaat van echtheid. De oplage van de munt is gelimiteerd tot 999 stuks wereldwijd.

Ontwerp van de Silver Burst munt


Voorzijde

De voorzijde van de munt toont het effect van een lichaam dat in vele, kleine stukjes uiteenvalt. Dit effect wordt versterkt met prachtige details en ongelooflijke ultra hoog reliëf. Het lijkt op een onweersbui van vernietiging en verwoesting en toch evenzeer gevuld met schoonheid en verwondering. Onderaan de keerzijde staat het opschrift ''2022'' - het jaar van uitgifte. 


Achterzijde

De achterzijde van de munt toont de beeltenis van Elizabeth II met de inscripties ''ELIZABETH II' - de naam van de voormalige koningin, ''COOK ISLANDS'' - het jaar van uitgifte en ''20 DOLLARS'' - de nominale waarde. 

Oplage van 999 stuks wereldwijd


Uitgelicht

  • Geleverd in presentatiedoos met echtheidscertificaat
  • Tweede editie van de Silver Burst serie
  • Oplage van 999 stuks