• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

3 troy ounce zilveren munt Bevroren Knikker 2023

339,95 Per stuk 3,64 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze munt maakt deel uit van de Blue Marmble-serie wat staat voor 'blauw marmer'. De serie is geïnspireerd op de laat... Deze munt maakt deel uit van de Blue Marmble-serie wat staat voor 'blauw marmer'. De serie is geïnspireerd op de laatste ijstijd toen een aanzienlijk deel van het aardoppervlak werd bedekt door gletsjers. De munt heeft een prachtig bolvormig ontwerp, is voorzien van een ijsblauwe emaille en alpine witte kleur die handmatig is aangebracht. De munt wordt geleverd in luxe etui, samen met certificaat van echtheid en heeft een gelimiteerde oplage van slechts 2.999 stuks wereldwijd!
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
3 troy ounce

Informatie

3 troy ounce Blue Marmble munt 2023

Deze munt maakt deel uit van de Blue Marmble-serie wat staat voor 'blauw marmer'. De serie is geïnspireerd op de laatste ijstijd toen een aanzienlijk deel van het aardoppervlak werd bedekt door gletsjers. De munt heeft een prachtig bolvormig ontwerp, is voorzien van een ijsblauwe emaille en alpine witte kleur die handmatig is aangebracht. De munt wordt geleverd in luxe etui, samen met certificaat van echtheid en heeft een gelimiteerde oplage van slechts 2.999 stuks wereldwijd.

Ontwerp

Het volledige oppervlak van deze munt stelt onze wonderbaarlijke planeet voor, bedekt met gletsjers. Op de voorzijde van de munt staat het wapen van Barbados, midden in de oceaan. Rondom op de voorzijde van de munt staan de inscripties: ''Barbados'' - het land van uitgifte, ''2023'' - het jaar van uitgifte, ''3 oz'' - het gewicht van de munt, ''5 dollars'' - de nominale waarde van de munt en ''Ag999'' - de zuiverheid van de munt. 


Uitgelicht

  • Komt inclusief echtheidscertificaat en originele doos
  • Bevat 93,3 gram aan 99,9% puur zilver
  • Oplage van 2.999 stuks wereldwijd