• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

20 dollar zilveren munt Sneeuwvlok 2023 proof

109,95 Per stuk 0,34 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De zilveren $20 sneeuwvlok munt is in 2023 geslagen door de Royal Canadian Mint en heeft de kwaliteit proof. De munt heeft... De zilveren $20 sneeuwvlok munt is in 2023 geslagen door de Royal Canadian Mint en heeft de kwaliteit proof. De munt heeft een totaalgewicht van 32,41 gram en bevat 99,99% puur zilver met een helder kristal in het midden. De oplage is beperkt tot 8.500 stuks wereldwijd en de munt wordt geleverd met het certificaat van echtheid in een presentatiedoos.
Lees meer

Specificaties

Logo Royal Canadian Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Royal Canadian Mint
Certificaat van echtheid
Ja

Informatie

20 dollar zilveren munt Sneeuwvlok 2023 proof

Deze zilveren Sneeuwvlok munt is in 2023 geslagen door de Royal Canadian Mint. De munt heeft de hoogst haalbare kwaliteit die mogelijk is voor munten: proof.
 
In het midden van de munt bevindt zich een helder kristal. De munt heeft een totaalgewicht van 32,41 gram en bevat 99,99% puur zilver. De munt is uniek door het zeshoekige design – wat perfect aansluit bij het zeszijdige sneeuwkristal dat op de voorkant is gegraveerd. De munt heeft een diameter van 42 millimeter en een nominale waarde van $20 in het land van herkomst – Canada. De wereldwijde oplage is beperkt tot 8.500 stuks.
 
Uw munt wordt verpakt in een innovatief nieuw grafisch kartonnen doosje waarin ook het echtheidscertificaat zit. Met een inzetstuk kunt u uw ingekapselde munt eenvoudig weergeven.

Ontwerp van de zilveren Sneeuwvolk proof munt

De voorzijde – ontworpen door Don Komarechka – toont een stellair dendriet-ijskristal. De proof kwaliteit van de munt richt het licht op de zes matte takken of armen, terwijl het heldere kristal in het midden een vleugje winterse schittering toevoegt. Tevens staan de initialen – DK – van de muntontwerper op de voorzijde.
 
De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II – ontworpen door Susanna Blunt. Rondom ziet u de inscripties 1952 – 2022 – de jaren van haar regime, ELIZABETH II – de naam van de koningin, CANADA 2023 – het land en jaar van uitgifte, 20 DOLLARS – de nominale waarde van de munt in het land van herkomst en D. G. REGINA – de Latijnse afkorting voor “in Gods gratie, koningin”.


Uitgelicht

  • Nominale waarde van $20 in het land van herkomst
  • Geleverd in een presentatiedoos met echtheidscertificaat
  • Wereldwijde oplage van 8.500 stuks

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.