• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 Troy ounce zilveren Queens Beast 2018 Unicorn

64,00 Per stuk 1,03 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

Eerste zilveren 2 troy ounce Queens Beatst munt uit 2018: The Unicorn. Deze munten bevatten 62,2 gram puur zilver en zijn... Eerste zilveren 2 troy ounce Queens Beatst munt uit 2018: The Unicorn. Deze munten bevatten 62,2 gram puur zilver en zijn onderdeel van een 10-delige uitgave van de Royal Mint.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 64,00
Prijs per gram
€ 1,03
Productsoort
Munt
Munt
2 troy ounce
Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2018
Munthuis
Royal Mint

Informatie

2 Troy ounce zilveren Queens Beasts 2018 Unicorn

Dit is de vierde munt uit de zeer populaire "Queens Beasts" serie, uitgegeven door de Royal Mint. Deze zilveren munten zijn geslagen in 2 troy ounce puur zilver. De munten hebben een gewicht van 62,2 gram en worden in de originele luchtdichte capsule geleverd. In totaal bestraat deze zilveren munten serie uit tien verschillende munten met ieder een uniek design. De designs van deze munten zijn gebaseerd op heldhaftige dieren die symbool staan voor wachters van de kroning van Koningin Elizabeth II.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Royal Mint

Royal Mint

De Royal Mint is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk en heeft een rijke geschiedenis van meer dan 1.100 jaar. Gedurende deze 1.100 jaar heeft het munthuis het Verenigd Koninkrijk gediend in tijden van oorlog, politieke omwentelingen en sociale en economische vooruitgang. De Royal Mint staat daarom ook bekend om haar innovatiekracht en wordt gezien als een ware koploper in de wereld van de munterij. Gezien de rol die de Royal Mint heeft gespeeld, is er een Royal Mint museum gevestigd in de Royal Mint zelf in Llantrisant, Zuid-Wales. Het museum toont de fascinerende geschiedenis van de Royal Mint en vele van de geslagen munten, waarvan ook experimentele munten, kunstwerken en de gereedschappen. De kwaliteit van de munten van de Royal Mint zijn uitstekend dankzij de innovatieve producttechnieken en technologieën die gebruikt worden tijdens het slaan van de munten.