• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

2 troy ounce zilveren munt Velociraptor 2021

249,95 Per stuk 4,02 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
4 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De Velociraptor munt is een 2 troy ounce puur zilveren munt (99,9%) met een afmeting van 3,1 x 4,5 mm. De munt staat, zoal... De Velociraptor munt is een 2 troy ounce puur zilveren munt (99,9%) met een afmeting van 3,1 x 4,5 mm. De munt staat, zoals de naam al verklapt, in het teken van de Velociraptor.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

Zilveren munt Velociraptor 2021

De Velociraptor munt is een 2 troy ounce puur zilveren munt (99,9%) met een afmeting van 3,1 x 4,5 mm. De munt staat, zoals de naam al verklapt, in het teken van de Velociraptor. Dit is een vleesetende dinosaurus die zo’n 75 miljoen geleden leefde. De Velociraptor munt heeft een unieke vorm, namelijk dat van een baby Velociraptor in een ei. Dit is erg uniek en wordt extra prachtig gemaakt met behulp van een antieke afwerking. Ook heeft de Velociraptor munt een nominale waarde van 10.000 CFA-frank. De Velociraptor munt trekt vanwege het unieke design zeker de aandacht is perfect voor degene die van dinosauriërs houdt.

Ontwerp Velociraptor munt

De voorzijde van de Velociraptor munt toont een baby Velociraptor die in een ei ligt opgerold. Ondanks dat het een baby Velociraptor is, ziet hij er indrukwekkend uit. De schubben van het dier zijn duidelijk te zien dankzij de precieze details. De Velociraptor munt is erg indrukwekkend en valt erg op dankzij de details en unieke vorm.
 
De achterzijde van de Velociraptor munt toont het wapen van Tsjaad. Dit wapen werd in 1970 ingevoerd, een jaar nadat de onafhankelijkheid van het land was uitgeroepen. Op het wapen zijn een geit en leeuw die een schild vasthouden te zien.


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid