• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokiteshvara Piedfort - antieke afwerking 2020

219,45 Per stuk 3,53 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

De 2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokiteshvara Piedfort is een munt met antieke afwerking. De Avalokitesvara is 62,10... De 2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokiteshvara Piedfort is een munt met antieke afwerking. De Avalokitesvara is 62,104 gram en heeft een diameter van 40 mm. Daarnaast heeft het een lage oplage van 999 stuks.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2020

Informatie

2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokiteshvara Piedfort - antieke afwerking 2020

De 2 troy ounce zilveren munt Samoa Avalokiteshvara Piedfort is een munt met antieke afwerking. De Avalokiteshvara is 62,104 gram en heeft een diameter van 40 mm. Daarnaast heeft het een lage oplage van 999 stuks.

Ontwerp zilveren Avalokiteshvara munt


Voorzijde

De bodhisattva Avalokiteshvara wordt afgebeeld op de voorzijde van de Avalokiteshvara en dankzij een extra hoog reliëf van 1,9 mm wordt het vriendelijke gezicht van Avalokiteshvara benadrukt. 


Achterzijde

Op de achterzijde van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld met de tekst 'SAMOA' en de waarde van 5 Dollars.

Avalokiteshvara

Avalokiteshvara staat in Azië bekend onder verschillende namen die de bodhisattva aannam. Dit weerspiegelt dat verschillende culturen verschillende manieren hebben om hem te vertegenwoordigen. In bijvoorbeeld Sri Lanka, Tibet en Zuidoost-Azië wordt Avalokitesvara sterk gelinkt met royalty’s, maar in China, Japen, Korea en Vietnam, wordt Guanyin gezien als het voorbeeld van wijsheid voor mediteerders en ‘Goddess of Mercy’. Bodhisattva’s worden in kunst mannelijk afgebeeld ondanks dat ze het geslacht of andere wereldse verschillen overstijgen. Dit is bij de Boeddha ook zo het geval.