• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Metal Fish Steampunk - antieke afwerking 2022

274,95 Per stuk 4,42 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De 2 troy ounce zilveren Steampunk Metal Fish munt is een unieke verzamelmunt. Door unieke lasertechnieken, het gebruik va... De 2 troy ounce zilveren Steampunk Metal Fish munt is een unieke verzamelmunt. Door unieke lasertechnieken, het gebruik van een antieke afwerking met hoog reliëf en de gedeeltelijke bewerking met koper brengt een enorm speciaal effect met zich mee. 
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren Metal Fish "Steampunk" munt

Deze 2 troy ounce zilveren munt is gewijd aan de Steampunk-cultuur. Het ontwerp van deze munt toont een prachtig ontwerp van een metalen vis. De munt heeft een antieke afwerkingskwaliteit, is voorzien van hoog reliëf en gedeeltelijk met koper bewerkt voor een speciaal effect. De munt komt in originele capsule, presentatiebox en het certificaat van echtheid.
 

Eigenschappen

De munt bevat 2 troy ounce (62,20 gram) aan 99,9% puur zilver. De munt heeft een diameter van 50 millimeter en een gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd. 

Ontwerp van de zilveren Metal Fish Steampunk munt


Voorzijde

De voorzijde toont verschillende elementen van de onderwaterwereld. Zo ziet u vissen, bloemen, een zeeschelp, delen van een schip en octopustentakels. De technische details zijn zeer goed gecombineerd met natuurlijke elementen. 


Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II met de inscripties "NIUE 2022" - het land en jaar van uitgifte, "5 DOLLARS" - de nominale waarde, "Ag 999" - de zuiverheid van de munt en "ELIZABETH II" - de naam van de koningin. 


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,20 gram) aan 99,9% puur zilver
  • In presentatiedoos met certificaat van echtheid
  • Gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd