• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de tijger 2022 antieke afwerking

229,95 Per stuk 3,70 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
19 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De munt is in 2022 uitgegeven en dit is namelijk, volgens de Chinese dierenriem kalender, het jaar van de tijger. De Lunar... De munt is in 2022 uitgegeven en dit is namelijk, volgens de Chinese dierenriem kalender, het jaar van de tijger. De Lunar munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 40,69 mm.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren Lunar Year of the Tiger munt 2022 met antieke afwerking

Deze 2 troy ounce zilveren Lunar munt is in 2022 uitgegeven door de Royal Mint en staat in het teken van de tijger. Het jaar 2022 is namelijk, volgens de Chinese dierenriem kalender, het jaar van de tijger. 
 
Deze zilveren Lunar Year of the Tiger munt heeft een gewicht van 2 troy ounce oftewel 62,206 gram aan 99,9% puur zilver. Tevens is de zilveren Lunar munt een wettig betaalmiddel in het land van herkomst met een nominale waarde van $2. 
 
De oplage van de 2 troy ounce zilveren Lunar Jaar van de Tijger munt met antieke afwerking is 1.888 stuks wereldwijd.

Ontwerp Lunar Year of the Tiger munt


Voorzijde

De voorzijde van de Lunar munt toont een schitterende afbeelding van een tijger met een jong. De afbeelding bevat veel sierlijke details en heeft een prachitge uitstraling. 


Achterzijde

De achterzijde van de Lunar munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Langs de rand zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en het jaar en land van uitgifte af te lezen.

Chinese dierenriem kalender

De Chinese dierenriem kalender is een kalender waarin 12 dieren zijn weergegeven. De Chinese dierenriem kalender duurt 12 jaar en herhaalt zich daarna weer. Welk dier uit de dierenriem kalander u bent, hangt af van uw geboortejaar. Ieder dier wordt geassocieerd met bepaalde kenmerken en er wordt aangenomen dat uw persoonlijkheid samenhangt met het dier dat bij uw geboortejaar hoort.


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • De munt is afgewerkt in een antieke uitstraling
  • Oplage van 1.888 stuks wereldwijd