• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 Troy ounce zilveren munt Germania en Italia 2020

97,50 Per stuk 1,57 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

De 2 troy ounce zilveren Italia & Germania munt is geslagen door de Germania Mint. De Italia & Germania munt is een prachtige... De 2 troy ounce zilveren Italia & Germania munt is geslagen door de Germania Mint. De Italia & Germania munt is een prachtige munt van 1 troy ounce puur zilver met een diameter van 38,61 mm. De Italia & Germania munt is de derde editie uit de Allegories serie heeft een oplage van 25.000 stuks.
Lees meer

Specificaties

Germania Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2020
Munthuis
Germania Mint

Informatie

Germania Mint

Germania Mint

De Germania Mint is een Duits fabrikant van edelmetaal die zich ook specialiseert in herdenkingsmunten. De munten van de Germania Mint zijn rijk in details. Deze details onderscheiden de Germania munten van andere munten en daarom zijn ze erg gewild bij verzamelaars.

De naam van de Germania Mint komt van het oude land Germanië. Germanië is een oud land dat bestond uit het huidige Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk. Germanië werd vroeger bewoond door zo’n vijf miljoen inwoners van vooral Germaanse stammen, maar hoe Germanië precies is ontstaan is onduidelijk.