• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt de Steen 2022 proof

219,95 Per stuk 3,54 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Deze 2 troy ounce (62,206 gram) zilveren munt (99,9%) geeft de verschillende facetten van een rots weer, vergelijkbaar met... Deze 2 troy ounce (62,206 gram) zilveren munt (99,9%) geeft de verschillende facetten van een rots weer, vergelijkbaar met de facetten van het leven. De munt is voorzien van verschillende lagen ultra high reliëf, heeft een proofkwaliteit (de hoogst haalbare kwaliteit) en wordt geleverd in een presentatiedoosje samen met het certificaat van echtheid. De gelimiteerde oplage van de munt is beperkt tot slechts 1.777 stuks wereldwijd!     
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

2 troy ounce zilveren munt de Steen 2022 proof

Deze 2 troy ounce zilveren munt geeft de verschillende facetten van een rots weer, vergelijkbaar met de facetten van het leven. De munt is voorzien van verschillende lagen ultra high reliëf, heeft een proofkwaliteit (de hoogst haalbare kwaliteit) en wordt geleverd in een presentatiedoosje samen met het certificaat van echtheid. De gelimiteerde oplage van de munt is beperkt tot slechts 1.777 stuks wereldwijd.

De voorzijde van de munt is geslagen om de verschillende facetten van een rots te reproduceren, dit door de lagen ultra high reliëf die helemaal tot aan de randen doorlopen. Op het moment dat u deze munt vasthoudt, zult u versteld staan hoe het licht van de oppervlakken danst. Je begint de munt direct te draaien om alle verschillende perspectieven te zien door het prachtige ultra hoog reliëf.


Uitgelicht

  • In proof kwaliteit en ultra hoog reliëf
  • Geleverd in presentatiedoos met echtheidscertificaat
  • Wereldwijde oplage van 1777 stuks