• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 Troy ounce zilveren munt Andromeda en het Zeemonster - antieke afwerking 2022

525,00 Per stuk 8,44 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De serie 'Celestial Beauty' gaat verder met deze ongelooflijke uitgave: 'Andromeda & het Zeemonster'. De munt bevat 2... De serie 'Celestial Beauty' gaat verder met deze ongelooflijke uitgave: 'Andromeda & het Zeemonster'. De munt bevat 2 troy ounce puur zilver en is geslagen in hoogreliëf, hierdoor bevat de munt diepte wat een bijzonder effect geeft.   
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren Andromeda & The Seamonster munt 

De serie 'Celestial Beauty' gaat verder met deze ongelooflijke uitgave: 'Andromeda & het Zeemonster'. De munt bevat 2 troy ounce puur zilver en is geslagen in hoog reliëf, hierdoor bevat de munt diepte wat een bijzonder effect geeft. 
 
Andromeda haar schoonheid werd haar straf en redding. Haar schoonheid leidde ertoe dat ze offer wordt voor het Zeemonster. Uiteindelijk werd ze gered door Perseus, trouwde hem toen en werd naar Griekenland gebracht om als zijn koningin te regeren. 

Oplage van 500 stuks wereldwijd

De munt is een numismatische uitdrukking van de subtiele kracht van schoonheid. De zachte, vrouwelijke rondingen van haar lichaam worden perfect vertoont met de hoge reliëfslag in antieke afwerkingskwaliteit.


Uitgelicht

  • Hoog reliëf en antieke afwerking
  • Uit de Celestial Beauty series
  • Gelimiteerde oplage van 500 stuks