• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt American Eagle antieke afwerking 2022

299,00 Per stuk 4,81 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De 2 troy ounce zilveren American Eagle munt uit 2022 met een antieke afwerking wordt geleverd in de originele presentatie... De 2 troy ounce zilveren American Eagle munt uit 2022 met een antieke afwerking wordt geleverd in de originele presentatiedoos samen met het certificaat van echtheid. Wereldwijd zijn er slechts 500 munten uitgebracht.
Lees meer

Specificaties

United States Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022
Munthuis
US Mint

Informatie

2 troy ounce zilveren American Eagle Wildlife in the Moonlight munt

Deze 2 troy ounce zilveren American Eagle munt is in 2022 geslagen en komt uit de Wildlife in the Moonlight serie. De munt heeft een extreem gedetailleerd hoog reliëf met een antieke afwerking en een selectieve vergulding. 
 
De munt bevat 2 troy ounce (62,2 gram) aan 99,9% puur zilver en heeft in het land van herkomst - Republiek Ghana - een nominale waarde van 10 Cedis. 

Ontwerp

Op de voorzijde van de munt saat het embleem van de Verenigde Staten, de Eagle. Het ontwerp toont ook een volle maan met selectieve vergulding en de inscripties "American Eagle" en "HALIAEETUS LEUCOCEPHALUS" - de naam van het getoonde dier. 
 
Op de achterzijde staat de beeltenis van koningin Elizabeth II en de inscripties "ELIZABETH II" - de naam van de koningin, "REPUBLIEK GHANA" - het land van uitgifte, "TEN CREDIS" - de nominale waarde, "Ag999 2OZ" - de zuiverheid en het gewicht en "2022" - het jaar van uitgifte.

Verpakking en oplage

De munt wordt geleverd in een themadoos samen met een houten presentatiedoos. Tevens heeft de munt een certificaat van echtheid en een oplage van slechts 500 stuks.

United States Mint

US Mint

De United States Mint is het officiele munthuis uit de Verenigde Staten. Dit munthuis is opgericht in 1792 door middel van de Coinage Act of 1792 en bij dit munthuis worden de Silver Eagle, Gouden Eagle en andere beleggingsmunten geslagen.