• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Algoritme – Tijger 2022 proof

259,95 Per stuk 4,18 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
6 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De 2 troy ounce zilveren munt Algoritme – Tijger 2022 proof is geslagen in 62,2 gram puur zilver (99,9%) en is de de... De 2 troy ounce zilveren munt Algoritme – Tijger 2022 proof is geslagen in 62,2 gram puur zilver (99,9%) en is de derde munt uit de Algoritme serie.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren Algorithm Tiger munt proof

De 2 troy ounce zilveren munt Algoritme – Tijger 2022 proof is de derde munt uit de schitterende Algorithm serie uit Niue. De ontwerpen van deze munten zijn altijd gebaseerd op een tegenstelling, ditmaal twee karaktereigenschappen: introvert en extrovert. Het zeer gedetailleerde ontwerp van deze verzamelmunt brengt dit concept tot leven.
 
De munt,  geslagen in 99,9% puur zilver, wordt geleverd in de originele doos met daarbij ook een certificaat van echtheid. De lage oplage van slechts 333 stuks maakt deze munt een geliefd object bij verzamelaars.

De voorkant van de munt wordt gekenmerkt door een gedetailleerd en ritmisch design. Een beeltenis van een tijger wordt op een geometrische manier weergegeven en bij deze Algoritme munt staan twee tegenovergestelde karaktereigenschappen centraal: introvert en extravert. De tijger wordt dan ook weergeven in één houding, maar met twee verschillende uitdrukkingen. Het hoge reliëf geeft de munt daarnaast ook een bijzondere en prachtige uitstraling.

De achterkant van de munt wordt gekenmerkt door een strak design. In het midden schittert het wapenschild van Niue. Dit wapenschild is klein weergegeven, maar waarop in veel details getoond. Om het wapenschild heen heeft de munt een gladde afwerking met de opschriften van: de nominale waarde van de munt “5 DOLLARS”, het jaartal van uitgifte “2022”, het gewicht “2 oz” en het zilvergehalte “9999 FINE SILVER”.


Uitgelicht

  • Derde munt uit de Algoritm serie
  • Geleverd in originele doos met certificaat van echtheid
  • Slechts 333 stuks wereldwijd beschikbaar