• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Algoritme - Emoties 2022 Proof

209,95 Per stuk 3,38 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
15 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze ongelooflijke zilveren munt van 2 troy ounce is de tweede uitgave in de 'Algoritme' serie. De munt is van proof kwali... Deze ongelooflijke zilveren munt van 2 troy ounce is de tweede uitgave in de 'Algoritme' serie. De munt is van proof kwaliteit, heeft een prachtig ontwerp en wordt geleverd in een presentatiekoffer met het certificaat van echtheid. Daarnaast is er een gelimiteerde oplage van slechts 333 stuks wereldwijd
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren munt Algoritme - Emoties 2022 Proof

Deze ongelooflijke 2 troy ounce zilveren munt is de tweede uitgave in de serie 'Algorithm'. De munt heeft een proofkwaliteit; prachtig ontwerp en wordt geleverd in presentatiekoffer met het certificaat van echtheid. Daarnaast is er een gelimiteerde oplage van slechts 333 stuks wereldwijd.

Details

Op de keerzijde van de munt staan een draak en adelaar. De adelaar staat voor licht en voorspoed terwijl de draak voor duisternis en vernietiging staat. In het ontwerp jagen ze elkaar op; wat de strijd tussen goed en kwaad symboliseert. Op de voorzijde van de munt staan de inscripties: 'Public Seal of Niue' - het land van uitgifte; '2022' - het jaar van uitgifte; 'five dollars' - de nominale waarde van de munt en '2oz 9999 fine silver ' - het gewicht en de zuiverheid van de munt.


Uitgelicht

  • Proof kwaliteit
  • Komt in presentatiedoos met echtheidscertificaat
  • Gelimiteerde oplage van 333 stuks