• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2-delige set zilveren munten Yin Yang antieke afwerking

499,00 Per stuk 8,02 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
15 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze bijzondere zilveren verzamelmunten zijn geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) en zijn afgewerkt met een pracht... Deze bijzondere zilveren verzamelmunten zijn geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) en zijn afgewerkt met een prachtig hoog reliëf ontwerp. Gezamenlijk lijken de munten één grote munt te vormen.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2023

Informatie

Zilveren muntenset Yin Yang met antieke afwerking

Het ontwerp van de prachtige set verzamelmunten van 1 troy ounce puur zilver (99,9%) is gebaseerd op de Chinese Feng Shui. De twee gebogen druppelvormige munten vormen gezamenlijk 1 grote munt en het Yin Yang teken.
 
Deze munten zijn geslagen met een nieuwe techniek, de zogenaamde ‘Bi-Metal Reverse’, de 1 troy ounce zilveren basislaag wordt gecombineerd met een toplaag van 2,25 troy ounce koper. Hierdoor ontstaat er een prachtig hoog reliëf op de munt. Daarnaast zijn de zilveren munten Yin Yang antieke afwerking, zoals de naam al aangeeft, afgewerkt met een prachtige antieke afwerking.

Ontwerp Yin Yang zilveren set


Voorzijde

De voorkant van deze zilveren munten is gebaseerd op de Chinese Feng Shui. Op de ene munt staat een phoenix en op de andere een draak afgebeeld. Deze mythische wezens staan symbool voor liefde, harmonie en saamhorigheid. Binnen het ontwerp zijn prachtige details te vinden, zoals te zien bij de kop van de phoenix en in het lichaam van de draak. Als je de munten tegen elkaar aanlegt, is zichtbaar dat het ontwerp van de munten in elkaar overloopt.


Achterzijde

De achterkant van deze zilveren munten vormen gezamenlijk het Yin Yang teken. De uitlijning aan de buitenkant van de munten benadrukt dit nog eens extra. Op elke munt zijn een aantal opschriften toegevoegd. Zo wordt het wapenschild van Tsjaad getoond, gezamenlijk met het land van uitgifte “REPUBLIQUE DU TCHAD”,  de nominale waarde “5000 FRANCS CFA” en het jaar van uitgifte “2023”.

Speciale verpakking met certificaat van echtheid

Deze bijzondere munten worden geleverd in een speciaal ontworpen geschenkverpakking. Op de voorkant van de verpakking is een vergelijkbaar ontwerp te vinden als op de voorzijde van de munt, gebaseerd op Yin Yang. Bij deze verzamelmunten hoort ook een certificaat van echtheid. Deze is toegevoegd binnen de verpakking.   


Uitgelicht

  • Zilveren munten met een antieke afwerking
  • Prachtig ontwerp met extra hoog reliëf
  • Elke munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%)
  • Diameter van de gehele set is 60 mm