• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 15 gram gouden munt Panda 2023 voorkant
  • 15 gram gouden munt Panda 2023 achterkant
  • 15 gram gouden munt Panda 2023 perspectief 1
  • 15 gram gouden munt Panda 2023 perspectief 2

15 gram gouden munt Panda 2023

1.206,00 Per stuk 80,40 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

De 15 gram gouden Panda munt uit 2023 wordt geproduceerd door in China door de China Gold Corporation. De munt wordt gesla... De 15 gram gouden Panda munt uit 2023 wordt geproduceerd door in China door de China Gold Corporation. De munt wordt geslagen in 99.9% puur goud en heeft een diameter van 27 mm. De munt weegt precies 15 gram en is erg geliefd onder zowel beleggers als verzamelaars. 
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

China Gold Coin Corp.
Verkoopprijs
€ 1.206,00
Prijs per gram
€ 80,40
Nettogewicht
15 gram
Gehalte
99,9%
Brutogewicht
15,02 gram
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

Gouden Panda munt 15 gram

De 15 gram gouden Panda munt is een populaire investering onder beleggers. De munt is gegarandeerd van 99,9% puur goud en heeft een beperkte oplage. Dit maakt de munt een waardevolle investering die zijn waarde in de loop der tijd kan behouden of zelfs verhogen.
 
De 15 gram gouden Panda munt is ook een populair collectorsitem. De munt is elk jaar ontworpen met een ander thema, waardoor ze een verzamelobject zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in Chinese cultuur of dieren.

Ontwerp gouden Panda 2023

15 gram gouden munt Panda 2023 voorkant


Voorzijde

De voorzijde van de munt toont twee reuzenpanda's die elkaar omhelzen. Reuzenpanda's zijn een belangrijk symbool van China. De panda wordt in oosterse culturen gezien als een symbool van vrede en harmonieuze oplossing van conflicten. De panda's zijn gegraveerd in prachtige detail en hebben een glanzende afwerking.

15 gram gouden munt Panda 2023 achterkant


Achterzijde

De achterzijde van de munt toont het Tiantan-tempelcomplex in Beijing. Het Tiantan-tempelcomplex is een belangrijk religieus complex in China en is een UNESCO-werelderfgoed.

Afwijkende gewichten van de Panda serie

De gouden Panda munten van de China Gold Coin Corporation zijn verkrijgbaar in de volgende gewichten, 1 gram, 3 gram, 8 gram, 15 gram en 30 gram.
 
Deze gewichten zijn gekozen om de munten toegankelijker te maken voor een breder publiek. Munten van 1 troy ounce zijn relatief duur, waardoor ze voor veel mensen niet haalbaar zijn. De kleinere gewichten van de gouden Panda munten zijn een goed alternatief voor mensen die toch willen investeren in goud of een verzameling willen beginnen.
 
De keuze voor afwijkende gewichten is ook strategisch. De China Gold Coin Corporation wil zich onderscheiden van andere munthuizen en een eigen identiteit creëren. De gouden Panda munten zijn inmiddels een van de meest populaire gouden munten ter wereld, en de afwijkende gewichten spelen daar zeker een rol in.
 
De gouden Panda munten zijn elk jaar verkrijgbaar in een nieuw ontwerp. Op de voorzijde van de munt staat altijd een of meerdere reuzenpanda's afgebeeld. De achterzijde van de munt toont het Tiantan-tempelcomplex in Beijing.


Uitgelicht

  • Gouden munt van 15 gram
  • Geslagen in 99,9% puur goud
  • Prachtig ontwerp met twee reuzenpanda’s
  • Uitgegeven in opdracht van People’s Bank of China


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.