• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

10 Troy ounce zilveren munt Germania Allegories 2019

549,95 Per stuk 1,77 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

De zilveren Germania Allegories munt is geslagen in 10 troy ounce puur zilver(99,99%). De munt is geslagen door Germania Mint... De zilveren Germania Allegories munt is geslagen in 10 troy ounce puur zilver(99,99%). De munt is geslagen door Germania Mint, een privaat munthuis uit Polen. De term Germania komt vanuit het Latijn en staat voor Germany, het Engelse woord voor Duitsland. Op de voorzijde van deze munten staat een patriottische strijder. De 2019 versie van de Germania Allegories heeft een sterk gelimiteerde oplage van 250 stuks.
Lees meer

Specificaties

Germania Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
10 troy ounce
Jaar van uitgave
2019
Munthuis
Germania Mint

Informatie

Germania Mint

Germania Mint

De Germania Mint is een Duits fabrikant van edelmetaal die zich ook specialiseert in herdenkingsmunten. De munten van de Germania Mint zijn rijk in details. Deze details onderscheiden de Germania munten van andere munten en daarom zijn ze erg gewild bij verzamelaars.

De naam van de Germania Mint komt van het oude land Germanië. Germanië is een oud land dat bestond uit het huidige Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk. Germanië werd vroeger bewoond door zo’n vijf miljoen inwoners van vooral Germaanse stammen, maar hoe Germanië precies is ontstaan is onduidelijk.