• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

10 troy ounce zilverbaar Winged Unicorn

365,00 Per stuk 1,17 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
6 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze zilverbaar van 10 troy ounce is geslagen in 99,99% zilver en bevat een uniek ultra high reliëf design. De baar i... Deze zilverbaar van 10 troy ounce is geslagen in 99,99% zilver en bevat een uniek ultra high reliëf design. De baar is ontworpen met een horizontaal ontwerp.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
10 troy ounce

Informatie

10 troy ounce zilverbaar Winged Unicorn

De 10 troy ounce zilverbaar Winged Unicorn is onderdeel van de prachtige serie Ultra-High Relief Art Bars. De zes baren uit deze serie hebben een ultra high reliëf design en zijn met veel zorg ontworpen. De bijzondere speelse vorm in combinatie met het Ultra High Reliëf effect maakt deze zilverbaar geliefd bij verzamelaars. Op zowel de voor- als achterkant van de zilverbaar is veel aandacht besteed aan het ontwerp.
 
De 10 troy ounce zilverbaar is geslagen in 99,99% puur zilver en wordt geleverd in een mylar hoes met een holografische zegel voor bescherming en authenticiteit.

Ontwerp Winged Unicorn


Voorzijde

Op de voorkant van deze zilverbaar staat een mythisch wezen, een vliegende unicorn, prachtig afgebeeld. Het gehele ontwerp van de unicorn zit vol met mooie details. Een duidelijke voorbeeld zijn de prachtige vleugels en manen, deze springen echt uit het ontwerp. Het gebruik van de ultra high relief techniek zorgt ervoor dat de unicorn óp de baar zichtbaar is, in plaats van in de baar gegrafeerd lijkt. Dit geeft het geheel een uniek effect.


Achterzijde

Op de achterkant van de baar zijn diverse opschriften te vinden, zoals het logo van het Argentia munthuis, het gewicht van de baar, het type edelmetaal en het zilvergehalte van de baar. Om de opschriften heen is een gedetailleerd repeterend design te vinden, een combinatie van cirkels en staafjes.

Beleggen in zilverbaren en BTW

De Ultra-High Reliëf Art Bars worden voornamelijk gezien als verzamelobjecten. Zakelijk zijn deze Art Bars wel geschikt als belegging. Zilverbaren worden namelijk standaard gezien als grondstof en daarom belast met 21% btw. Daardoor zijn deze zilverbaren voor de particuliere belegger minder geschikt. Voor zakelijke belegger zijn zilverbaren wel interessant, aangezien bedrijven doorgaans de btw kunnen terugvorderen. Op het moment dat het bedrijf het zilver weer verkoopt, dient er weer 21% btw in rekening te worden gebracht.


Uitgelicht

  • 10 troy ounce zilverbaar met een liggend ontwerp
  • Onderdeel van de Ultra-High Relief Art Bars
  • Geleverd in speciale beschermende mylar hoes