• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt zwarte adder 2022 Proof

131,45 Per stuk 4,23 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De Australia's Red-bellied black snake munt komt uit de Deadly & Dangerous serie. De munt bevat 1 troy ounce (31,103 g... De Australia's Red-bellied black snake munt komt uit de Deadly & Dangerous serie. De munt bevat 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,99% puur zilver en heeft een proof kwaliteit. Geleverd in de originele houten geschenkdoos inclusief een genummerd certificaat van echtheid.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

1 troy ounce zilveren munt zwarte adder 2022 Proof

De zwarte adder is de 17de in de Deadly & Dangerous Series. De munt is geslagen uit één ounce van 99,99% puur zilver in proof kwaliteit. Zoals de naam van de slang doet vermoeden, onderscheidt hij zich door een glanzende zwarte huid en een duidelijke roodachtige kleur op zijn buik. De giftige slang is inheems in Oost-Australië en leeft het liefst in de wetlands en beboste gebieden die verbonden zijn met stilstaand of stromend water. De slang kan een lichaamslengte van maximaal 3 meter bereiken en voedt zich met kleine kikkers, vissen, reptielen en zoogdieren.
 
De gelimiteerde Deadly & Dangerous Red-Bellied Black Snake zilverbestendige munt heeft een beperkte oplage van 2.500 stuks en wordt geleverd in de originele houten geschenkdoos inclusief een genummerd certificaat van echtheid.

Ontwerp van de Black Snake munt


Voorzijde

Het gedeeltelijk gekleurde motief heeft een gedetailleerde afbeelding van een roodbuikige zwarte slang omringd door bladeren. Bovendien bevat het ontwerp het opschrift “AUSTRALIA'S RED-BELLIED BLACK SNAKE”.


Achterzijde

Op de achterkant van de munt staat de beeltenis van koningin Elizabeth II, evenals het gewicht, de fijnheid, de nominale waarde en het jaar van uitgifte.

Verpakking

De gelimiteerde Deadly & Dangerous Red-Bellied Black Snake zilverbestendige munt heeft een bepertke oplage van 2.500 stuks en wordt geleverd in de originele houten geschenkdoos inclusief een genummerd certificaat van echtheid.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Gelimiteerde oplage van 2.500 stuks
  • Met certificaat van echtheid