• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Mythical Forest Beech Leaf 2023

35,00 Per stuk 1,13 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

Deze 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren (99,99%) Mythical Forest Beech Leaf munt heeft een BU kwaliteit en is de vierde e... Deze 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren (99,99%) Mythical Forest Beech Leaf munt heeft een BU kwaliteit en is de vierde en laatste editie uit de Mythical Forest-serie. Deze serie is een eerbetoon aan de kracht en mystiek van bomen. De munt wordt geleverd in een capsule samen met het certificaat van echtheid. De wereldwijde oplage is beperkt tot 25.000 stuks.
Lees meer

Specificaties

Germania Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Germania Mint

Informatie

Germania Mint

Germania Mint

De Germania Mint is een Duits fabrikant van edelmetaal die zich ook specialiseert in herdenkingsmunten. De munten van de Germania Mint zijn rijk in details. Deze details onderscheiden de Germania munten van andere munten en daarom zijn ze erg gewild bij verzamelaars.

De naam van de Germania Mint komt van het oude land Germanië. Germanië is een oud land dat bestond uit het huidige Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk. Germanië werd vroeger bewoond door zo’n vijf miljoen inwoners van vooral Germaanse stammen, maar hoe Germanië precies is ontstaan is onduidelijk.