• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2014

39,30 Per stuk 1,26 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
7 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De Lunar II serie is sinds 2008 uitgegeven. De munten tonen een jaarlijks wisselend ontwerp gerelateerd aan de Chinese die... De Lunar II serie is sinds 2008 uitgegeven. De munten tonen een jaarlijks wisselend ontwerp gerelateerd aan de Chinese dierenriem. Het jaar 2014 staat centraal voor het paard. De munt bevat 31,103 gram aan 99,9% puur zilver en is zeer geliefd bij verzamelaars. De oplage is beperkt tot 300.000 stuks.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 39,30
Prijs per gram
€ 1,26
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,9%
Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar van uitgave
2014
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren Lunar munt Year of the Horse

Deze 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren Lunar II Year of the Horse munt is zeer geliefd bij verzamelaars. De Lunar serie keert jaarlijks terug met een nieuw design gerelateerd aan één van de 12 dieren van de Chinese dierenriem.
 
De Lunar serie is een zeer populaire serie die jaarlijks uitverkocht is. In 2014 was de nieuwste uitgave al binnen de eerste vier maanden uitverkocht.

Ontwerp van de zilveren Lunar munt Year of the Horse

Op de voorzijde ziet u twee paarden met aan de onderzijde de inscriptie Year of the Horse – de naam van de munt en rechts het muntteken van The Perth Mint – P.
 
De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II. Rondom ziet u inscripties van het land van uitgifte, de nominale waarde, het jaar van uitgifte, het gewicht en de zuiverheid en de naam van de koningin.


Uitgelicht

  • Bevat 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,9% puur zilver
  • Gelimiteerde oplage van 300.000 stuks
  • Uit de Lunar II serie - Year of the Horse


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.