• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Lady with an Ermine Leonardo da Vinci 2023 proof

104,45 Per stuk 3,36 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Deze 1 troy ounce zilveren Niue – Leonardo da Vinci – Dame met de hermelijn munt in proof kwaliteit en deel ve... Deze 1 troy ounce zilveren Niue – Leonardo da Vinci – Dame met de hermelijn munt in proof kwaliteit en deel verguld is in 2023 geslagen door de Mennica Polska mint. De munt wordt geleverd in een presentatieverpakking en de wereldwijde oplage is beperkt tot 999 stuks.
Lees meer

Specificaties

Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2023

Informatie

1 troy ounce zilveren munt Leonardo da Vinci - dame met de hermelijn - 2023 proof

Deze munt bevat 1 troy ounce (31,103 gram) 99,9% puur zilver en toont een reproductie van het werk ‘’de dame met de hermelijn’’, een schilderij van Leonardo da Vinci gemaakt in 1489. Het is de publiekstrekker van het Czartoryski Museum te Krakau in Polen.
 
De afmetingen van deze zilveren munt zijn 40 x 40 mm. Daarnaast is de munt deels verguld en geslagen in de hoogst haalbare kwaliteit voor munten: proof. Deze munten worden één voor één geslagen en hierop zijn verschillende technieken toegepast om de kwaliteit te verbeteren en een contrast tussen reliëf en achtergrond te realiseren.
 
De munt is geslagen door de Mennica Polska mint en vertegenwoordigt een nominale waarde van 1 dollar in het land van herkomst. De 1 troy ounce zilveren Niue Leonardo da Vinci munt, de dame met de hermelijn in proof kwaliteit, wordt geleverd in een individuele presentatieverpakking. De wereldwijde oplage is beperkt tot 999 stuks.

Ontwerp van de zilveren Lady with an Ermine munt 2023 proof


Voorzijde

Op de voorzijde ziet u een gekleurde reproductie van het werk van Leonardo da Vinci: de dame met de hermelijn.


Achterzijde

De achterzijde toont het wapen van Niue samen informatie over de nominale waarde, het gewicht, de zuiverheid en het jaar waarin de munt is geslagen.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,103 gram) 99,9% puur zilver
  • Wereldwijde oplage van 999 stuks