• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce zilveren munt Grizzly - Predator serie 2019

33,25 Per stuk 1,07 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
14 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Zilveren Grizzly munt uit de Canadese Predator serie. De zilveren Grizzly munten bevatten 1 troy ounce puur zilver en zijn... Zilveren Grizzly munt uit de Canadese Predator serie. De zilveren Grizzly munten bevatten 1 troy ounce puur zilver en zijn geslgen door de Royal Canadian Mint.
Lees meer

Specificaties

Logo Royal Canadian Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2019
Munthuis
Royal Canadian Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren Grizzly Predator munt 2019

De nieuwste uitgave van de zeer populaire "Predator-serie". Dit is inmiddels de derde munt binnen deze serie zilveren munten. De zilveren munten in de Predator serie zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,99%) en hebben per design een gelimiteerde oplage van 500.000 stuks wereldwijd.
 
Op de voorzijde is een grizzly beer afgebeeld. Ook het veiligheidsembleem is op de voorzijde zichtbaar. Op de achterzijde van deze 1 troy ounce zilveren munt is Queen Elizabeth II afgebeeld, samen met de intrinsieke waarde van deze munt en het jaar van uitgifte

Ontwerp van de zilveren Grizzly Predator munt


Voorzijde

De voorzijde toont een grizzlybeer. Op de voorzijde staan ook de inscripties CANADA - het land van uitgifte, 9999 - het zilvergehalte en FINE SILVER 1 OZ ARGENT PUR - de metaalsoort en het gewicht.


Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II. Rondom ziet u de inscripties 5 DOLLARS - de nominale waarde van de munt, 2019 - het jaar van uitgifte, ELIZABETH II - de naam van de koningin en D. G. REGINA - de latijnse afkorting voor 'In Gods gratie, koningin'.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,99% puur zilver
  • Uit de Predator serie
  • Oplage van 500.000 stuks

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.