• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Dinosauriërs in Azië - Dsungaripterus Weii

149,45 Per stuk 4,81 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
23 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze bijzondere verzamelmunt is de vierde munt uit de Dinosauriërs in Azië serie. De indrukwekkende Dsungaripter... Deze bijzondere verzamelmunt is de vierde munt uit de Dinosauriërs in Azië serie. De indrukwekkende Dsungaripterus Weii wordt prachtig afgebeeld op deze zilveren munt van 1 troy ounce, geslagen in 99,9% puur zilver.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce

Informatie

Zilveren Dsungaripterus Weii munt van 1 troy ounce

De 1 troy ounce zilveren munt Dinosauriërs in Azië - Dsungaripterus Weii is de vierde munt uit de Dinosauriërs in Azië serie. Deze verzamelmunt geslagen in 99,9% puur zilver heeft een bijzondere ovale vorm.
 
Deze verzamelmunt, geslagen in proof kwaliteit, heeft een oplage van 3000 wereldwijd en wordt geleverd in een speciale verpakking om deze munt in te bewaren. Daarnaast wordt er ook een certificaat van echtheid meegeleverd

Ontwerp van de zilveren Dsungaripterus Weii munt


Voorzijde

Op de voorkant van de munt is de vliegende dinosauriër Dsungaripterus Weii. Dit bijzondere vliegende wezen wordt in detail weergegeven. Op de achtergrond is een goudgekleurd skelet van de Dsungaripterus te vinden. Ook zijn het zilvergehalte “Ag 999 1 oz”, de naam “DSUNGARIPTERUS WEII” en de serie “Dinosaurus in Asia” te vinden aan deze zijde van de munt.


Achterzijde

Op de achterkant is een kleine beeltenis van koningin Elizabeth II te vinden met om haar heen haar naam, de nominale waarde en het land van herkomst. De meeste ruimte op de achterkant is gereserveerd voor de verschillende dinosauriërs uit deze serie. In dit geval is de Dsungaripterus Weii goudgekleurd, zodat het extra duidelijk wordt welke dinosauriër op deze munt onder de aandacht wordt gebracht. 

Oplage van 3.000 stuks wereldwijd


Uitgelicht

  • Zilveren verzamelmunt in de vorm van een ei
  • Vierde munt uit de Dinosaurs in Asia serie
  • Proof kwaliteit