• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren Chinese Myths and Legends - green Dragon & Koi munt 2023

66,00 Per stuk 2,12 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
10 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

Deze 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren (99,99%) Chinese Myths & Legends green Dragon & Koi munt is in 2023 gepro... Deze 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren (99,99%) Chinese Myths & Legends green Dragon & Koi munt is in 2023 geproduceerd door The Perth Mint en komt uit de Chinese Myths and Legends-serie. De munt heeft een gelimiteerde oplage van 4.000 stuks.
Lees meer

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Brutogewicht
31,11 gram
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren Chinese Myths & Legends - green Dragon & Koi munt 2023

In de Chinese mythologie is de draak een krachtig en majestueus wezen. De draak wordt vaak geassocieerd met geluk, kracht, wijsheid en vruchtbaarheid. De koivis staat als symbool van geluk, vruchtbaarheid, succes en overwinning.
 
De munt heeft een beperkte oplage van 4.000 stuks, waardoor de munt zeldzaam is. De munt is ook in proofkwaliteit geslagen, wat de kwaliteit van de munt verhoogt.

Ontwerp van de zilveren green Dragon & Koi munt


Voorzijde

De voorzijde van de munt toont een prachtig gedetailleerde afbeelding van een konijn dat in een weide van bloemen springt. Het konijn is prachtig gedetailleerd en heeft een glanzende vacht. De achtergrond van de munt is voorzien van een traditioneel Chinees patroon.


Achterzijde

De achterzijde van de munt toont het portret van koningin Elizabeth II. Het portret is ontworpen door Jody Clark en is geslagen in proof-kwaliteit. De munt is omringd door een ring met de tekst "AUSTRALIA" en "1/10 OZ 9999 GOLD".


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) aan 99,99% puur zilver
  • Gelimiteerde oplage van 4.000 stuks
  • Uit de Myths and Legends-serie

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.