• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren African Wildlife Somalische Olifant munt 2023

33,45 Per stuk 1,08 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

Deze 1 troy ounce zilveren Somalische Olifant komt uit de bekende African Wildlife serie. De munt heeft een gewicht van 31... Deze 1 troy ounce zilveren Somalische Olifant komt uit de bekende African Wildlife serie. De munt heeft een gewicht van 31,1 gram puur zilver (99,99%) en is geslagen door de Bavarian State Mint. Op de voorzijde van de munt ziet u een van de meest fascinerende dieren van Afrika, de olifant.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 33,45
Prijs per gram
€ 1,08
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Bavarian State Mint

Informatie

Zilveren African Wildlife Somalische Olifant munt 2023

Deze 1 troy ounce (31,1 gram) zilveren (99,99%) Somalische Olifant munt komt uit de bekende African Wildlife serie en is geslagen door de Bavarian State Mint. Op de voorzijde van de munt ziet u het zwaarste landdier op aarde: de olifant.
 
Afrikaanse olifanten zijn de grootste en zwaarste landdieren op aarde. Ieder jaar wordt het design van de African Wildlife serie aangepast. Ze hebben echter altijd een olifant in zijn natuurlijke habitat afgebeeld. In 2018 introduceerde Somalië een tweede editie van de munt: de Leopard.
 
De munten worden geslagen door de Bavarian State Mint in Duitsland (München). Ze vertegenwoordigen een nominale waarde van 100 shillings in Somalië.

Ontwerp van de zilveren African Wildlife Somalische Olifant


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt ziet u een olifant met op de achtergrond een Afrikaans landschap. De olifant is zichzelf aan het voederen met de takken van de boom terwijl de zon schijnt. Rondom staan de inscripties AFRICAN WILDLIFE – de naam van de serie, ELEPHANT – de editie en 1oz Ag 999.9 – het gewicht en de zuiverheid van de munt.


Achterzijde

De achterzijde van de munt toont het Wapen van Somalië. Rondom staan de inscripties SOMALI REPUBLIC – het land van herkomst, 2023 – het jaar van uitgifte en 100 SHILLINGS – de nominale waarde en munteenheid in het land van herkomst, Somalië.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Uit de African Wildlife series
  • Nominale waarde van 100 shillings


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.