• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce gouden munt Queens Beasts Falcon of the Plantagenets 2019

2.322,00 Per stuk 74,66 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

1 Troy ounce gouden munt Queens Beasts Falcon of the Plantagenets 2019 - onderdeel van de Queens Beasts serie van de Royal Mi... 1 Troy ounce gouden munt Queens Beasts Falcon of the Plantagenets 2019 - onderdeel van de Queens Beasts serie van de Royal Mint.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.322,00
Prijs per gram
€ 74,66
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,99%
Brutogewicht
31,11 gram
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2019
Munthuis
Royal Mint

Informatie

1 Troy ounce gouden munt Queens Beasts Falcon of the Plantagenets 2019

Gloednieuwe gouden variant van de Queens Beasts serie. Deze serie is uitgegeven in Groot-Britannië, door The Royal Mint. The Royal Mint is bekend geworden vanwege de uitgave van de Britannia munten. In 2016 is The Royal Mint de Queens Beasts serie gestart, met de uitgifte van de eerste munt in deze serie: de Lion. 
 
Door de grote vraag naar deze munten zijn de munten in deze 10-delige serie erg gewild onder verzamelaars. De munten worden relatief goedkoop aangeboden, dit maakt deze munten extra interessant. Alle Queens Beasts munten worden geslagen in een gelimiteerde oplage.
 
Deze gouden munt is geslagen in 99,99% puur goud en heeft een gewicht van 31,103 gram. Wij bieden deze munten aan inclusief plastic munthoesje die de munt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Per 10 stuks worden deze munten in een tube geleverd.

Ontwerp gouden Falcon of the Plantagenets 2019


Voorzijde

Op de voorkant van de munt staat de indrukwekkende Falcon of the Plantagenets. Dit was één van de tien dieren die het paleis bewaakte.


Achterzijde

Op de achterkant van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld, met de nominale waarde van 100 pond.

Verpakking Falcon munt

Deze gouden munt is geslagen in 99,99% puur goud en heeft een gewicht van 31,103 gram. Wij bieden deze munten aan inclusief plastic munthoesje die de munt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Per 10 stuks worden deze munten in een tube geleverd.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,101 gram) gouden munt (99,99%)
  • Wereldwijd bekende serie
  • Geslagen door de Royal Mint UK


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Royal Mint

Royal Mint

De Royal Mint is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk en heeft een rijke geschiedenis van meer dan 1.100 jaar. Gedurende deze 1.100 jaar heeft het munthuis het Verenigd Koninkrijk gediend in tijden van oorlog, politieke omwentelingen en sociale en economische vooruitgang. De Royal Mint staat daarom ook bekend om haar innovatiekracht en wordt gezien als een ware koploper in de wereld van de munterij. Gezien de rol die de Royal Mint heeft gespeeld, is er een Royal Mint museum gevestigd in de Royal Mint zelf in Llantrisant, Zuid-Wales. Het museum toont de fascinerende geschiedenis van de Royal Mint en vele van de geslagen munten, waarvan ook experimentele munten, kunstwerken en de gereedschappen. De kwaliteit van de munten van de Royal Mint zijn uitstekend dankzij de innovatieve producttechnieken en technologieën die gebruikt worden tijdens het slaan van de munten.