• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

1 troy ounce gouden munt Big Five Olifant 2023

2.292,00 Per stuk 73,69 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 1 troy ounce gouden munt Big Five Olifant 2023 is geslagen in 99,99% puur goud en is erg populair bij zowel beleggers a... De 1 troy ounce gouden munt Big Five Olifant 2023 is geslagen in 99,99% puur goud en is erg populair bij zowel beleggers als verzamelaars. Deze bijzondere munt is onderdeel van de Big Five serie van The South African Mint. 
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.292,00
Prijs per gram
€ 73,69
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
South African Mint

Informatie

1 troy ounce gouden munt Big Five Olifant 2023

De 1 troy ounce gouden munt Big Five Olifant 2023 is onderdeel van de populaire en prachtige Big Five serie van de South African Mint. Deze serie met vijf Afrikaanse dieren in de hoofdrol is erg geliefd bij verzamelaars door het bijzondere en gedetailleerde design van de munten. Bij aankoop van een enkele munt wordt de 1 troy ounce gouden munt geleverd in een beschermende capsule, per tien stuks worden deze munten geleverd in een tube.
 
De olifant is één van de vijf dieren uit de Afrikaanse Big Five en wordt gezien als een symbool voor wijsheid en intelligentie. De andere dieren uit deze serie zijn de leeuw, de buffel, het luipaard en de neushoorn.  

Ontwerp gouden Big Five Olifant


Voorzijde

Op zowel de voorkant als op de achterkant van deze prachtige gouden munt staat de olifant centraal. Op de voorzijde van de munt is de zeer gedetailleerde frontale afbeelding van een Afrikaanse olifant weergegeven. Het wapen van Zuid-Afrika staat ook op de voorkant, samen met de inscripties: "SOUTH-AFRICA" en "BIG FIVE".


Achterzijde

De achterzijde van de munt is ook een beeltenis van een olifant te zien, maar wel op een unieke manier: in plaats van het afbeelden van één geheel hoofd, zijn twee halve hoofden afgebeeld. Als u meerdere munten naast elkaar legt, dan komt er een compleet olifantenhoofd tevoorschijn. In het midden van de munt wordt daarnaast de nominale waarde, het gewicht en het goudgehalte getoond.  


Uitgelicht

  • 1 troy ounce puur goud (99,99%)
  • Diameter: 32,69 mm
  • Onderdeel van de populaire Big Five serie
  • Uitgegeven door South African Mint


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

South African Mint

South African Mint

De South African Mint is verantwoordelijk voor het slaan van alle munten van de Zuid-Afrikaanse rand namens de eigenaar: de South African Reserve Bank. Gelegen in Centurion, in de buurt van de hoofdstad van Zuid-Afrika Pretoria, produceert dit munthuis munten voor zowel binnenlandse als internationale markten.