• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

1,6 kilo zilveren munt Negen Zonen van de Drakenkoning 2022

3.295,00 Per stuk 2,06 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
3 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De Nine Sons of the Dragon King munt bevat 1,6 kilogram aan 99,9% puur zilver. De munt wordt geleverd in een speciaal ontw... De Nine Sons of the Dragon King munt bevat 1,6 kilogram aan 99,9% puur zilver. De munt wordt geleverd in een speciaal ontworpen verpakking met echtheidscertificaat.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Jaar van uitgave
2022

Informatie

Negen Zonen van de Drakenkoning 2022

Deze indrukwekkende munt van 1,6 kilo puur zilver (99,9%) is een echte eyecatcher in de collectie van elke verzamelaar. De munt toont de negen zonen van de Drakenkoning, gezamenlijk met de vlammende parel. De antieke afwerking gezamenlijk met het hoge reliëf geven de 1,6 kilo zilveren munt Negen zonen van de Drakenkoning 2022 een prachtige en bijzondere uitstraling. Van deze unieke munt zijn er wereldwijd slecht 99 beschikbaar. De 1,6 kilo zilveren munt wordt dan ook geleverd in een speciaal ontworpen verpakking gezamenlijk met het certificaat van echtheid. 

Ontwerp van de Negen zonen van de Drakenkoning 2022

Het ontwerp van deze munt zit vol met details en symbolische waardes. Op de voorzijde van de munt worden negen draken getoond die reiken naar een vlammende parel, ook wel de ‘Parel der Wijsheid’ genoemd. Deze parel staat symbool voor succes, wijsheid en voorspoed. Zowel de draken als de parel komen erg goed naar voren door het hoge reliëf dat in het ontwerp is verwerkt.
 
Op de achtergrond zijn wolken weergegeven. Deze vertegenwoordigen de adem van de draken, een kracht uit de Feng Shui die rijkdom en geluk aantrekt. Het ontwerp van de achterzijde van de munt wordt gekenmerkt door rust en eenvoud. In het midden van de munt wordt de beeltenis van Koningin Elizabeth II weergegeven. Om de beeltenis heen is de tekst “Elizabeth II – TOKELAU – 2022 – 35 DOLLARS” weergegeven. Dit staat gelijk aan de naam van de koningin, het land van herkomst, het jaar van uitgifte en de nominale waarde die aan deze indrukwekkende munt is gekoppeld.


Uitgelicht

  • 1,6 kilogram aan 99,9% puur zilver
  • Zeer populair bij verzamelaars