• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

Zilveren Kookaburra munt 10 troy ounce zilver 2017

342,00 Per stuk 1,10 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Zilveren Kookaburra 2017 - 10 troy ounce. De zilveren Kookaburra 2017 munt is door de Perth Mint uit Australië geslag... Zilveren Kookaburra 2017 - 10 troy ounce. De zilveren Kookaburra 2017 munt is door de Perth Mint uit Australië geslagen in 311,03 gram zilver. Deze munten worden nieuw en in de originele verpakking geleverd.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 342,00
Prijs per gram
€ 1,10
Productsoort
Munt
Munt
10 troy ounce
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
2017
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Zilveren Kookaburra 2017 munt 10 troy ounce zilver

De zilveren 10 troy ounce munt van The Perth Mint uit Australië is nu bij The Silver Mountain verkrijgbaar: Kookaburra 2017 - 10 troy ounce puur zilveren munt.
 
Op de voorzijde van de zilveren munt zijn twee Kookaburra's afgebeeld. De Kookaburra is de meest bekende ijsvogelsoort in Australië. De Perth Mint stelt deze vogel al sinds 1990 centraal in de zilveren munten serie "Kookaburra".
 
Deze zilveren munten hebben een gewicht van 311,03 gram en zijn geslagen in puur (99,9%) zilver. De Kookaburra 2017 munten zijn ook bij The Silver Mountain verkrijgbaar in andere gewichten, te weten 1 troy ounce en 1 kilogram. De zilveren Kookaburra munten zijn erg populair onder zowel beleggers als verzamelaars, vanwege het feit dat er ieder jaar een nieuwe munt met een wisselend design wordt geproduceerd.


Uitgelicht

  • Zilveren munt van 10 troy ounce puur zilver
  • Geslagen in 99,9% puur zilver
  • Onderdeel van de populaire Kookaburra serie


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.