Zilveren munt Triumphant Draak 2021 Proof

Zilveren munt Triumphant Draak 2021 Proof

De prachtige Triumphant Dragon munt heeft op het eerste gezicht een schitterende en unieke uitstraling, maar heeft ook een indrukwekkend gewicht van 500 gram. De Triumphant munt is geslagen in 99,9% puur zilver en bevat daarnaast ook gouden details
€ 1.499,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.499,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-
Triumphant Draak zilveren munt 2021

Zilveren munt Triumphant Draak 2021

De prachtige Triumphant Dragon munt heeft op het eerste gezicht een schitterende en unieke uitstraling, maar heeft ook een indrukwekkend gewicht van 500 gram. De Triumphant munt is geslagen in 99,9% puur zilver en bevat daarnaast ook gouden details. De Triumphant Dragon is gebaseerd op de Chinese legende van de Karper en de Drakenpoort. In deze legende gaat het over gouden karpers die over de Drakenpoort proberen te springen. Dit was echter zo goed als onmogelijk. De gouden karper die over de Drakenpoort wist te springen werd als beloning omgetoverd tot een gouden draak. De Triumphant Dragon staat voor doorzettingsvermogen, moed, vastberadenheid en geluk. De Triumphant Dragon munt heeft een zeer beperkte oplage van slecht 888 stuks. Aangezien de Triumphant Dragon munt als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Australië, heeft deze een nominale waarde van $125.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Prachtige gouden details
  • Beperkte oplage van 888 stuks wereldwijd
  • 500 gram puur zilver (99,9%)

Design zilveren Triumphant Dragon munt

Design zilveren Triumphant Dragon munt

De voorzijde van de Triumphant munt is geïnspireerd door de legende van de Karper en de Drakenpoort. Het ontwerp komt van de Canadese kunstenaar Simon Ng. De munt bevat een indrukwekkend drakenkop en karper. Dankzij de vele details, waaronder de prachtige gouden, krijgt de munt een unieke en magnifieke uitstraling.

Design zilveren Triumphant Dragon munt

De achterzijde van de Triumphant Dragon munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, ontworpen door Susanna Blunt. Wat de achterkant toont, is selectief verguld wat een prachtige uitstraling als resultaat heeft.

Verpakking

Verpakking

De munt wordt geleverd in een prachtig bijpassend doosje van de Royal Canadian Mint. In het doosje vindt u het certificaat van echtheid met het unieke serienummer.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Proof
Gewicht
500 gram
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.