Zilveren munt Swarovski liefde en geluk 2021 Proof

Zilveren munt Swarovski liefde en geluk 2021 Zilveren munt Swarovski liefde en geluk 2021 Proof - achterkant Zilveren munt liefde en geluk Swarovski 2021 proof Zilveren munt liefde en geluk Swarovski 2021 proof - achterkant Zilveren munt liefde en geluk Zilveren munt Swarovski liefde en geluk 2021 Proof - certificaat
Zilveren munt Swarovski liefde en geluk 2021
  • Prijs: € 84,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De prachtige Liefde en Geluk munt is geslagen in 17,5 gram puur zilver en heeft een diameter van 38,61 mm. De munt heeft een erg romantische uitstraling en bevat ter detail een schitterend Swarovski kristal.

Lees verder

De Liefde en Geluk munt staat, zoals de naam al verklapt, in het teken van de liefde. Deze prachtige munt van Proof kwaliteit zou bijvoorbeeld het perfecte cadeau kunnen zijn voor een pasgetrouwd stel. De prachtige Liefde en Geluk munt is geslagen in 17,5 gram puur zilver en heeft een diameter van 38,61 mm. De munt heeft een erg romantische uitstraling en bevat ter detail een schitterend Swarovski kristal. Het kristal heeft de vorm van een hart en past goed in het design. Aangezien de Liefde en Geluk munt in Niue als een wettig betaalmiddel wordt gezien, heeft deze een nominale waarde van $1. De Liefde en Geluk munt bevat details met een goudlaag en heeft daarnaast een beperkte oplage van slechts 500 stuks. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 17,5 gram puur zilver (99,99%)
  • Prachtig Swarovski kristal 

Design van de Liefde en Geluk munt

De voorzijde van de Liefde en Geluk munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hieromheen zijn ook de nominale waarde en het jaar en land van uitgifte weergegeven. De achterzijde van de Liefde en Geluk munt heeft een prachtig romantische uitstraling. Er zijn twee duiven afgebeeld die doormiddel van goudlaag prachtig opvallen. Tussen de twee duiven is een schitterend hartvormig Swarovski kristal te zien. Op de achtergrond is een hoefijzer afgebeeld en deze staat voor geluk. Langs de rand van de Liefde en Geluk munt zijn mooie en toepasselijke details te zien, die het design van de munt prachtig aanvullen. 

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt Swarovski liefde en geluk 2021
Producent New Zealand Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Nieuw-Zeeland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review