Zilveren munt nakomeling Piedfort 2021 Proof

Zilveren munt nakomeling Piedfort 2021 Proof zilveren munt - Gunstige cultuur - Nakomelingen Piedfort Proof 2021
Zilveren munt nakomeling Piedfort 2021 Proof
  • Prijs: € 245,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Piedfort munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 60 gram puur zilver (99,9%) met een diameter van 40 mm. Het land van uitgifte is China en de munt heeft een oplage van 20.000 stuks.

Lees verder

Nakomeling Piedfort zilveren munt 2021 Proof

De zilveren Piedfort munt staat in het teken van een moederzwaan en haar jong. De munt toont patronen van het Chinese idioom “cun cao chun hui” wat de grootsheid van ouderlijke liefde impliceert. De Piedfort munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 60 gram puur zilver (99,9%) met een diameter van 40 mm. Het land van uitgifte is China en de munt heeft een oplage van 20.000 stuks. De Piedfort munt heeft een sierlijke uitstraling en geeft de zwanen op prachtige wijze weer. 

Uitgelicht

  • Oplage van 20.000 stuks
  • 60 gram puur zilver (99,9%)
  • Proof kwaliteit

Design Piedfort munt

De Piedfort munt toont een sierlijke afbeelding van een moederzwaan met haar jong. De twee zijn vredig met hun koppen tegen elkaar te zien. De nek van de moederzwaan maakt een sierlijke boog en de oranje snavel dient als een prachtig detail. Naast de snavel zijn ook kleine details op de veren te zien. Deze zorgen dat de afbeelding op schitterende wijze naar voren komt. De Piedfort munt heeft een prachtige uitstraling en straalt liefde uit. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt nakomeling Piedfort 2021 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte China

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review