Zilveren munt Maart Birthstone Swarovski 2020

Zilveren munt Maart Birthstone Swarovski 2020 - doos Zilveren munt Maart Birthstone Swarovski 2020 Zilveren munt Maart Birthstone Swarovski 2020 - achterkant Zilveren munt Maart Birthstone Swarovski 2020 - certificaat
Zilveren munt Maart Birthstone Swarovski 2020 - doos
  • Prijs: € 63,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Deze Birthstone Swarovski zilveren munt Maart bestaat voor 99,99% uit puur zilver met een diameter van 27mm. Het gewicht van de munt is 7,93 gram. De munt is onderdeel van de officiële Birthstone Swarovski verzameling van 2020. De munt heeft een oplage van slechts 5.000 stuks wereldwijd. Lees verder

Beschikbaar vanaf Maart. Stel hierboven een voorraad alert in en krijgt als eerste de kans om deze munt te bestellen.

Zilveren munt Maart Birthstone Swarovski

Deze Birthstone Swarovski zilveren munt Maart bestaat voor 99,99% uit puur zilver met een diameter van 27mm. Het gewicht van de munt is 7,93 gram. De munt is onderdeel van de officiële Birthstone Swarovski verzameling van 2020. De munt heeft een oplage van slechts 5.000 stuks wereldwijd.

Design Birthstone Maart 2020 munt

Op de voorkant van de munt vindt u het uniek gekleurde Swarovski kristal. Deze wordt geflankeerd door drie kleinere heldere Swarovski®-kristallen en omgeven door een op Keltisch kunst geïnspireerd ontwerp.

Op de achterkant ziet u portret van Koningin Elizabeth de tweede. Daaromheen staat de nominale waarde van 5 Canadese Dollars en de tekst: Elizabeth 2 Canada 2020 – D.G. Regina.

De Birthstone Swarovski 2020 verzamelen

De Birthstone Swarovski Maart munten maken deel uit van de Birthstone abonnementscollectie van 2020. Deze zilveren munt heeft, net als de andere munten, zijn eigen geboortesteen met een onderscheidende kleur. Iedere munt uit de Birthstone Swarovski verzameling heeft zijn eigen en unieke sprankelend gekleurd Swarovski-kristal in het midden, in de kleur van de maandelijkse geboortesteen.

Geboortesteen

Een geboortesteen is een edelsteen waarvan men gelooft dat het geluk brengt voor mensen die in die bepaalde maand geboren zijn, of een speciale band hebben met een specifieke maand. In bepaalde landen, ook bijvoorbeeld in Duitsland en Zwitserland, hechten mensen veel waarde aan de betekenis van deze stenen en worden ze als “helingsstenen” gezien.

Doordat de Birthstone Swarovski munten ieder hun eigen unieke steen hebben, is deze collectie zeer gewild bij verzamelaars. Van iedere munt worden er maar 5.000 gemaakt. Begin daarom vandaag nog met verzamelen en maak uw 2020 collectie compleet.

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt Maart Birthstone Swarovski 2020 - doos
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Canada

Maak de serie compleet

Zilveren munt Januari Birthstone Swarovski 2020

Zilveren munt Januari Birthstone Swarovski 2020

Prijs: € 63,00 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Zilveren munt Februari Birthstone Swarovski 2020

Zilveren munt Februari Birthstone Swarovski 2020

Prijs: € 63,00 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review