Taal
Zilveren munt Februari Birthstone Swarovski 2020

Zilveren munt Februari Birthstone Swarovski 2020

Deze Februari Birthstone Swarovski zilveren munt bestaat voor 99,99% uit puur zilver met een diameter van 27mm. De zilveren munt heeft een gewicht van 7,96 gram. De munt is onderdeel van de officiële Birthstone Swarovski verzameling van 2020. De munt heeft een oplage van slechts 5.000 stuks wereldwijd.
€ 63,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 63,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

Zilveren munt januari Birthstone Swarovski 2020

Deze Februari Birthstone Swarovski zilveren munt bestaat voor 99,99% uit puur zilver met een diameter van 27mm. De zilveren munt heeft een gewicht van 7,96 gram. De munt is onderdeel van de officiële Birthstone Swarovski verzameling van 2020. De munt heeft een oplage van slechts 5.000 stuks wereldwijd.

Design Birthstone januari 2020 munt

Op de voorkant van de munt vindt u het uniek gekleurde Swarovski kristal. Deze wordt geflankeerd door drie kleinere heldere Swarovski®-kristallen en omgeven door een op Keltisch kunst geïnspireerd ontwerp.

Op de achterkant ziet u portret van Koningin Elizabeth de tweede. Daaromheen staat de nominale waarde van 5 Canadese Dollars en de tekst: Elizabeth 2 Canada 2020 – D.G. Regina.

De Birthstone Swarovski 2020 verzamelen

De Februari Birthstone Swarovski munten maken deel uit van de Birthstone abonnementscollectie van 2020. Deze tweede zilveren munt heeft, net als de andere munten, zijn eigen geboortesteen met een onderscheidende kleur. Iedere munt uit de Birthstone Swarovski verzameling heeft zijn eigen en unieke sprankelend gekleurd Swarovski-kristal in het midden, in de kleur van de maandelijkse geboortesteen.

Geboortesteen

Een geboortesteen is een edelsteen waarvan men gelooft dat het geluk brengt voor mensen die in die bepaalde maand geboren zijn, of een speciale band hebben met een specifieke maand. In bepaalde landen, ook bijvoorbeeld in Duitsland en Zwitserland, hechten mensen veel waarde aan de betekenis van deze stenen en worden ze als “helingsstenen” gezien.

Doordat de Birthstone Swarovski munten ieder hun eigen unieke steen hebben, is deze collectie zeer gewild bij verzamelaars. Van iedere munt worden er maar 5.000 gemaakt. Begin daarom vandaag nog met verzamelen en maak uw 2020 collectie compleet.

 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.