Taal
Zilveren munt Euryale Dark Beauties 2021

Zilveren munt Euryale Dark Beauties 2021

De Euryale munt is geslagen in 50 gram puur zilver met een diameter van 50 mm. De munt heeft een nominale waarde van $2 aangezien deze als een wettig betaalmiddel wordt gezien in Niue.

€ 199,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 199,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
Zilveren munt Euryale Dark Beauties 2021

De prachtige Euryale munt maakt deel uit van de Dark Beauties serie. Deze serie is opgedragen aan mythologische figuren. Volgens de verhalen was Euryale onsterfelijk en kon mensen in steen veranderen. Dit is hetzelfde als bij Medusa. Medusa is namelijk haar zus. Ook staat Euryale bekend om haar kreten. Volgens een van de verhalen kon zij doormiddel van hevig gehuil stenen doen afbrokkelen. De Euryale munt is geslagen in 50 gram puur zilver met een diameter van 50 mm. De munt heeft een nominale waarde van $2 aangezien deze als een wettig betaalmiddel wordt gezien in Niue. De antieke afwerking geeft de Euryale munt een indrukwekkende uitstraling. Ook de vele details zijn prachtig. De Euryale munt heeft een erg beperkte oplage van slechts 250 stuks. Dankzij de schitterende kleuren valt de munt erg op.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 50 gram puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 250 stuks
  • Certificaat van echtheid

Ontwerp Euryale munt

Ontwerp Euryale munt

De voorzijde van de munt toont Euryale. De afbeelding komt prachtig naar voren dankzij de vele details. Daarnaast geven de kleuren de munt een schitterende uitstraling. De antieke afwerking is op zowel de voor- als achterzijde van de munt te zien. De antieke afwerking past goed bij het design en laat de munt mooi opvallen.

Ontwerp Euryale munt

Op de achterzijde van de Euryale munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien.

Verpakking Euryale

Deze prachtige zilveren munt is de vierde uitgave in de serie "Dark Beauties", gewijd aan enkele van de belangrijkste persoonlijkheden in de mythologie. In deze editie - Euryale. De munt heeft een prachtig reliëf, heeft een prachtige Vintage Print, heeft een Antique Finish kwaliteit en wordt geleverd in een bijpassende doos, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage tot slechts 250 stuks wereldwijd!

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
5 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.