Zilveren munt Euryale Dark Beauties 2021

50 gram Zilveren munt Euryale Dark Beauties 2021 Zilveren munt Euryale Dark Beauties 2021 Zilveren munt Euryale Dark Beauties 2021 - antieke afwerking
50 gram Zilveren munt Euryale Dark Beauties 2021
  • Prijs: € 199,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Euryale munt is geslagen in 50 gram puur zilver met een diameter van 50 mm. De munt heeft een nominale waarde van $2 aangezien deze als een wettig betaalmiddel wordt gezien in Niue.

Lees verder

De prachtige Euryale munt maakt deel uit van de Dark Beauties serie. Deze serie is opgedragen aan mythologische figuren. Volgens de verhalen was Euryale onsterfelijk en kon mensen in steen veranderen. Dit is hetzelfde als bij Medusa. Medusa is namelijk haar zus. Ook staat Euryale bekend om haar kreten. Volgens een van de verhalen kon zij doormiddel van hevig gehuil stenen doen afbrokkelen. De Euryale munt is geslagen in 50 gram puur zilver met een diameter van 50 mm. De munt heeft een nominale waarde van $2 aangezien deze als een wettig betaalmiddel wordt gezien in Niue. De antieke afwerking geeft de Euryale munt een indrukwekkende uitstraling. Ook de vele details zijn prachtig. De Euryale munt heeft een erg beperkte oplage van slechts 250 stuks. Dankzij de schitterende kleuren valt de munt erg op.

Uitgelicht

  • Oplage van 250 stuks
  • 50 gram puur zilver (99,99%)
  • In het teken van Euryale

Design van de Euryale munt

De Euryale munt heeft een zeer indrukwekkende uitstraling. Op de voorzijde van de Euryale munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. De achterzijde van de munt toont Euryale. De afbeelding komt prachtig naar voren dankzij de vele details. Daarnaast geven de kleuren de munt een schitterende uitstraling. De antieke afwerking is op zowel de voor- als achterzijde van de munt te zien. De antieke afwerking past goed bij het design en laat de munt er mooi opvallen.

Lees minder

Specificaties

50 gram Zilveren munt Euryale Dark Beauties 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 5 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review